Čo si myslíte o slovenských mafiánoch, nie o takých, čo sa na to len hrajú, o tých skutočných.....Samozrejme, že tu nesídli hneď Cosa Nostra, alebo n d´argentha...ale zaujíma ma názor...
@mm47 popremýšľam máme tu spôsob že ťa uviažeme dáme dole triko a dáme ti na brucho potkana do kýbľa a kýbeľ začneme nahrievať . hádaj kade bude chcieť ísť preč? podkopať sa !
@sajuri007 keď som čítal rozhovor s jedným pánom z Česka čo pracoval pre česko v tajnej službe a teraz si založil spoločnosť (neviem ako to presne nazvať) proti korupcii, tak sa tam vyjadril, že v Česku majú síce skorumpovanejšiu vládu ako my na Slovensku, ale Slováci majú zase lepšiu mafiu oproti Česku ktovie kde je pravda, ale pobavilo
Neviem, lebo žiadneho mafiána nepoznám. (chvalabohu). Stačilo mi ísť v aute s varičmi pika, som z nich bola vysratá len keď sa ma niečo spýtali. No stačilo mi, som rada že nemám nič s takýmito luďmi a netreba sa s nimi ani zaplietať.
Klasicka mafia asi konci. Nastupuje vysoko vzdelana mafia - biele goliere, ktore si kupuju vladu - ktorukolvek. Potom zmenia zakony vo svoj prospech a prisaju sa na statny cecok (statne zakazky, exekucie, ochrana priamo policajtami, diplomaticka imunita, atd.). To vynasa viac, ako drogy, zbrane, prostitucia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Keby to bolo na mne , všetkých vyhladím a možno sa konečne tento štát bude mať lepšie.
@sajuri007 vážne tá @4 , podľa mňa tu inak nebude klud.
... @14