chcela som ti naložiť ale toto je prekvapivo fresh forum od teba... čakala by som skor niečo ako "myslite si ze nizsie zeny maju tazsi porod vlastne preto pretoze maju sirsi vyber partnerov a mozu byt vyberave a tym padom nizsi chlapi ktorí su neatraktivny pre rovnako vysoke alebo vyssie ženy su hned mimo hry?" alebo podobny zakrnely bizar
Príde mi to trochu wtf otázka, ale áno: výrazne nižšie ženy majú samozrejme menšiu kostru- a často teda aj užšiu pánvu.
Doktor si to ale vie pekne zmerať a keď zistí, že by boli pôrodné cesty vzhľadom na veľkosť dieťatka úzke, plánuje sa pôrod cisársky rezom
@lukaso121 si sa asi pomýlil, tu sa má nakladať wistingherovi
A keď už, tak povedz celý príbeh - že ma predtým maminka ešte prenášala tak dlho, že v čase pôrodu som už vedel chodiť a dopadol som na rovné nohy ako nejaký parnokopytník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je rozdiel porodit 4,5 kilove dieta ako 3 kilove
@Kakofonicka
Doktor si to ale vie pekne zmerať a keď zistí, že by boli pôrodné cesty vzhľadom na veľkosť dieťatka úzke, plánuje sa pôrod cisársky rezom
A keď už, tak povedz celý príbeh - že ma predtým maminka ešte prenášala tak dlho, že v čase pôrodu som už vedel chodiť a dopadol som na rovné nohy ako nejaký parnokopytník