hej, lebo odjakživa riešia prežitie miesto inkvizície, jihadu, pokrytectva, falošného odpúšťania, sprostých nezmyselných žabomyších vojen, vpádov a lynčovania.......iba veľká časť Starého Zákona je o budovaní society, hygieny, zákonov.............proste o fungujúcom systéme
či už spočutia mojho ocka alebo len tak ..podla mna ano..vela som počula že okradaju tak nehovrím je pravda my sme im tieš ubližili kolko ich zomrelo aleko pozrite s anato kolko zomrelo aj inych ludi a celkovo pri niekaych vojnach prečo sa hovorí iba o židoch že chudinky ..vy sa zastavajte pri sebe že ste radi že vasi predkovia bojovali zato aby ste mali kde bývať a čo jest lebo keby to tak bolo myslim si že by vsetko zobrali chcu vladnut svetu a tomu sa neubranite či je to pravda alebo lož . a teraz si o mne možte písat aka som blba ale je to tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Po holokauste určite nie...