@1@2 niekto to zmýva vodou, niekto pleťovou vodou, niekto pleťovým mliekom alebo krémom a niekto si kupuje odličovač. a ešte si aj mohla pýtať tip na konkrétnu značku. zas tak sprostá otázka to nebola.
ja ako sa mi chce, ak sa mi chce, tak to je krytie plus ceruzka a zmývam tým, čo je doma po ruke.
mam 13 ( ok este 53 dni am mam 14) takze sa nemalujem nejak extrem do skoly.. proste BB krem korektor puder ( ak sa mi fakt ze chce) a ceruzku hore aj dole .. spiralu len ked sa mi fakt ze chce dalej.. telovy ruz na usta a svetlo ruzovy lesk... noo... odlicujem sa vodou od yves rocher a je to fakt vynikajuce vobec nestipe vyzera takto tusim si taky dobry odlicovac mozes spravit doma.. staci na to ta vodicka a mandlovy/ olivovy olej
@patka1999 Samozrejme, že sa líčim. Make-up, púder, bronzové guľôčky (na líca), tekutá očná linka, špirála. Používam jedine značku La Roche-Posay a GOSH - môžem len odporučiť, len je to drahé. A odličujem sa detskými vlhčenými obrúskami :p
korektor(pokiaľ je to nutné), make-up, púder, lícenka, linka/očné tiene(keď sa mi nechce toto vynechám), špirála....a odličujem sa buď vlhčenými obrúskami alebo odličovacím mliekom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja ako sa mi chce, ak sa mi chce, tak to je krytie plus ceruzka a zmývam tým, čo je doma po ruke.
maľujem sa už nejako pomenej ako kedysi, a keď tak tekutá linka+špirála.
odmaľovávam dvojfázovým odličovačom/odličovacím mliekom.
potom používam čistiaci gél+pleťovú vodu.
a potom aloe vera sprej, a občas aj aloe vera gél.
tusim si taky dobry odlicovac mozes spravit doma.. staci na to ta vodicka a mandlovy/ olivovy olej
Ano, malujem sa kazdy den do skoly.
A odlicujem sa Eucerinom.
pokial niekam poobede idem namalujem sa v skole pokial nie tak bozaj ma v rit