Ahojte Blíži sa mi venček a vychádza mi to presne na obdobie ked budem mať menštruáciu s tým aj milión červených pupákov všade po tvári .. :/
Chcela by som sa týmto opýtať či máte skúsenosť s nejakým fakt dobrým make-upom ktorý prekryje aj tie če
@warble podla mna ten derma cover (tak sa to tusim vola) od dermacolu neni zrovna najvhodnejsi na vyrazky, lebo on je tak "mohutny" ze to potom vyzera az nechutne :/ (teda jedna moja kamoska co mala ultraakne ho na to pouzivala a vyzerala ako orieskova cokolada)
@kittyboo tak ale cim prekryjes ultraakne? nicim. so vsetkym by vyzerala ako orieskova cokolada. mna dermacol cover uplne zachranil ked som mala po statnici a zo stresu sa mi urobili take jebaky ze som myslela ze zomriem, vsetko take podkozne bolave s hnisavou bodkou...a jedine s DC to slo prekryt, aj ked som nenavidela to ako sa to vsade otiera...
a @aleilla , korektor + makeup potrebujes. myslim ze krycie maju catrice fajn a este aj usetris, lebo nie su drahe. (kedze sa jedna o jednorazovu prilezitost na vencek)
@kittyboo ved ja som to tak myslela že to ani nie su makeupy ale omietky
a ani ja nemám dáky extra problém s vyrážkami a asi všetky krycie musia pôsobiť ako taká hrubšia vrstva no :/ len sa mi to proste nepáči, a aj sa lepšie vyhova vyrážky podla mňa ked si nebudeš takýmito vecičkami upchávať póry ..
nemám akné ani nič podobné,make up ani nepoužívam len tie červené fľaky v období menštruacie su na zabitie .. ďakujem všetkým za rady,dufam ze sa mi to nejako podarí prekryť aj ked najlepšie by bolo kebyže sa zazrakom nijaké neobjavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
k téme: ja mám od avonu calming effects, ten je super, pokiaľ máš ale pleť dobre dehydrovanú. No pekne kryje rôzne zápaly a pod
mne kryje fakt super tento...hoc je pre mna trosicka tmavy ale svetlejsi som nenasla uz
a @aleilla , korektor + makeup potrebujes. myslim ze krycie maju catrice fajn a este aj usetris, lebo nie su drahe. (kedze sa jedna o jednorazovu prilezitost na vencek)
a ani ja nemám dáky extra problém s vyrážkami a asi všetky krycie musia pôsobiť ako taká hrubšia vrstva no :/ len sa mi to proste nepáči, a aj sa lepšie vyhova vyrážky podla mňa ked si nebudeš takýmito vecičkami upchávať póry ..
su ale nesmrdia