mozno budem odveci, a neviem ti poradit mejkap, ale na suchu plet uplne mega vec » www.missha.sk/e1598-missha-su... (kupovala som pre ine dovody, ale mam dojem, ze co sa tyka hydratacie, je tato maska lepsia, nez akykolvek krem, a z tej rady je aj bb krem, tak mozno bude rovnako friendly so suchou pletou, len krycie ucinky neviem posudit, kedze som ho este nemala)
skus rimmel wake me up, ten pouzivam v lete ked mam suchsiu plet alebo si pod akykolvek makeup daj serum loreal skin perfect, nechas to dve tri minutky vsiaknut do pleti a aj ked si na to das zmatnujuci makeup, nebude sa ti supat sucha koza a makeup vyzera s tym serom ovela prirodzenejsie skusala som to na kamke s velmi suchou pletou, makeup som pouzila true match a stay matte puder a vyzeralo to supis
Ale keď máš suchú pleť, tak to nie je o mejkape, ale o starostlivosti ešte predtým, ako si ho dáš .. skús, čo ti tu vyššie písali .. Ja osobne mám tiež celkom suchú pleť a ja si každé ráno, keď si vydrhnem xicht, natriem ho obyčajnou niveou a potom si dám mejkap, tak je to celkom v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tento úplne dobre kryje
Ale keď máš suchú pleť, tak to nie je o mejkape, ale o starostlivosti ešte predtým, ako si ho dáš .. skús, čo ti tu vyššie písali .. Ja osobne mám tiež celkom suchú pleť a ja si každé ráno, keď si vydrhnem xicht, natriem ho obyčajnou niveou a potom si dám mejkap, tak je to celkom v pohode