nechcem tu rozvádzať diskusiu, či nosiť make-up alebo nie. CHcem len radu na nejaký dobre krycí make-up, lebo z môjho ksichtu som už dostatočne zúfalá... a Aknecolor by som už po roku chcela skúsiť vymeniť za niečo, čo kryje lepšie.
nemam moc rada make up. ale poradim ti skor moj oblubeny puder. je od MANHATTAN a je antibakterialny. stoji okolo 300 korun. hlavne je ale si uvedomit ze nestaci plet stale len kryt, treba sa o nu starat aby bola pekna. to znamena rozne kremiky na cistenie, tonika, masky... v tomto pripade mam odskusanu znacku GOSH a naozaj pomaha.
no ja pouzivam Rimmel Recover..stoji 240sk a kryje fakt dobre..ak chces dobry make-up tak si kúp jednoznačne jeden z tých drahších, dlhšie vydržia a šetria ti pleť..a dobre kryjú..
no make-up nepouzivam, ale kryciu a zaroven liecivu tycinku od oriflame/tea tree,polka zelena pol farebna-hneda/ a ked si nou zamaskujem nedostatky tak este tvar poprasim pudrom od Rimmel-stay matte a pohoda
ak si pouzivala aknecolor tak by si mala skusit Vichy NormaTeint...kryje perfektne, je uplne jemnucky, nesteka a vydrzi velmi dlho je z tych drahsich ale ma aj liecive ucinky na problematicku plet
používam loreal infallible, loreal true match, a teraz mám nejaký od vichy... všetky sú dobré a kvalitné a dlho vydržia len keby večne nemali vypredané najbledšie odtiene...
La Roche Posay Toleriane alebo ako povedala @antropofobia (v @10 ), tak aj La Roche Posay Unifiance. Ale make-up La Roche Posay stojí okolo 600,-Sk (19,916 €)
ja odporucam si pred nanesenim makeupu naniest na tvar podkladovy krem od Sephory stoji okolo 300 sk a sice je dost malicky ale plet ti krasne vyhladi a zjemny a po naneseni makeupu to bude vyzerat aj uplne prirodzene..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov