Ahojte, mám ďalšiu sprostú otázku na ktoré ste už u mňa zvyknutý
Chalani nosíte make up?
A keď áno, ktorý odporúčate a aké máte skúsenosti?
Kľudne sa môžu ozvať aj baby Budem rád ak niekto napíše normálnu odpoveď a nie sprostosti ďakujem vám.
Nie som chalan. Moje skúsenosti sú iba také, že nosím rúž. Nevyznám sa do toho z čoho sa to skladá, ale dobré je také krémove zloženie. Dajú sa nájst dobré aj okolo 5 eur. Ja pozerám skôr na odtieň. Ako všímam si aj cenu, ale 7 eur by som za to nedala. Paletky, no sestra má Revolution a pochvaľuje ich.
Mejkap je široký pojem. Načo konkrétne? Zjednotenie pleti? zakrytie nedokonalostí? Konzistencia?
Ja používam ten na zakrytie nedokonalostí, najlepší je Pupa extreme cover (taký čierny) a to že si chalan a chceš sa maľovať nerieš, človek sa všetkým aj tak nezapáči
» www.biooo.cz/kompaktni_make_...
Ja mam tento, lebo som rozmaznana a vyberava, na zakryvanie veci je, zatial co som mala, naj Vichy Dermablend, tym by malo ist zakryt aj tetovanie, pigmentove skvrny, vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale pokiaľ máš na to odvahu a dokážeš to s vkusom (toto nemá nič s tým, že si chalan, nevkusný mejkap je zlo na hocikom), smelo do toho
teraz už to nerobím, naučil som sa s jebákmi žiť
Ja používam ten na zakrytie nedokonalostí, najlepší je Pupa extreme cover (taký čierny) a to že si chalan a chceš sa maľovať nerieš, človek sa všetkým aj tak nezapáči
Ja mam tento, lebo som rozmaznana a vyberava, na zakryvanie veci je, zatial co som mala, naj Vichy Dermablend, tym by malo ist zakryt aj tetovanie, pigmentove skvrny, vsetko.