Baby chcem sa vás spýtať ohľadom make upu. Nikdy v živote som ho ešte nepoužívala nehovorím že mám nejakú peknú pleť ale nerobia sa mi vyrážky a mám stále červené líčka ako lícenku Dala som si prefarbiť vlasy na stredne hnedú a moja tvír vyzerá bledá k
v žiadnom prípade nepoužívaj tmavšiu omietku, ako máš tvár!
vyzerá to vždy hrozne
možno potom použiť jemne tmavšiu lícenku alebo niečo také, ale s citom, aby si nevyzerala špinavá alebo že ti dakto vylepil (aj také som už videla)
ale pointa je hlavne v tom, že ak si pripadám moc bledá, tak je hlavne problém v tom, že ti nesadla tá farba a nabudúce si daj inú a nerieš to stmavovaním ksichtu
Ja mávam tvar vždy bledšiu o niečo ale teraz je to hlavne preto lebo som neni opálená inak mávam peknú . Teraz mám akurát tak nejaký rozžiarujúci krém ale žiadnu zmenu som teda nevidela
tak ja som bledá v ksichte a som s tým spokojná, síce neviem, ako by som sa cítila, ak by som mala trebárs čierne vlasy a viac by to kričalo, ale základ je, že ak sa ti nepáči ksicht v kontraste s farbou tvojich vlasov, treba zmeniť farbu vlasov
Ja som sa včera ešte len na tmavšiu farbu farbila a páči sa mi to ako to je len chcem trošku zvýraniť tvár nič viac a preto som chcela nejakú dobrú radu čo by sa hodilo.
ak by som mala peknú pleť, vôbec by som make-up nepoužívala...
ale ináč som mala tiež problém s tým, že mám veľmi bledú pokožku, tak mi trvalo dlho, kým som našla ten vhodný make-up... momentálne používam niečo od Rimmel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vyzerá to vždy hrozne
možno potom použiť jemne tmavšiu lícenku alebo niečo také, ale s citom, aby si nevyzerala špinavá alebo že ti dakto vylepil (aj také som už videla)
ale pointa je hlavne v tom, že ak si pripadám moc bledá, tak je hlavne problém v tom, že ti nesadla tá farba a nabudúce si daj inú a nerieš to stmavovaním ksichtu
čo by som ja dala za to mať normálnu tvár.... zbytočne ti len nebude dýchať a budú sa ti robiť vrásky....
a zbytočné mínanie peňazí...
ale ináč som mala tiež problém s tým, že mám veľmi bledú pokožku, tak mi trvalo dlho, kým som našla ten vhodný make-up... momentálne používam niečo od Rimmel...