baby, potrebovala by som poradit. chcem vyskusat nejaky novy make-up, ale potrebujem aby dobre kryl a po par hodinach sa na mne neleskol. zatial som vyskusala Maybelline, co je uplny prepadak, lebo ked pridem na silne svetlo alebo na slnko tak je odrazu n
no ale naj naj naj je strašne drahý, od Lancome, Taint Miracle, mám ho a naozaj je fajn, síce trochu suší pokožku, ale perfektne zjednotí pleť a je takmer neviditeľný, úplne priľne k pokožke
znacku ti je tazko odporucit, ale urcite investuj a nechod do lacnych drogerkovych smejdov. resp. tam by som mozno zvazovala loreal, alebo max factor. skor vsak z make-upov odporucam dior, guerlain paris a moja najvacsia srdcovka - clarins. pre mna je to hotovy zazrak, i ked to lesknutie je u mna o cosi vacsi problem lebo mam zmiesanu a v lete az mastnu plet, ale to lahko vyriesis pudrom, alebo specialnymi zmatnujucimi papierikmi.
maybelline? ja neviem mne sedel najlepšie ten od nich tak ti asi ťažko budem radiť ja si dávam ten a acnecolor ktorý mi vyhovuje lebo nieje taký moc tekutý a nemám na dotyk takú mastnú pleť keď ho používam
minule bola v eve vzorka nejakého mejkapu, myslím že to bolo od garnier nejaké BB cream či čo, celkom dobrý bol ale čo som pozerala v obchode aj celkom drahý takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kamošky majú True Match, aj ten je fajn
no ale naj naj naj je strašne drahý, od Lancome, Taint Miracle, mám ho a naozaj je fajn, síce trochu suší pokožku, ale perfektne zjednotí pleť a je takmer neviditeľný, úplne priľne k pokožke