v oku človeka čo dodržiava zákony a vyžaduje ich aj od polície vidíte smietku, ale vo svojich očiach vy idioti čo ste dali za basu, nič nevidíte...
pamatajte si, jedného dňa sa vám to vráti, vy "spravodliví" občania...
jedného dňa si poplačete, si nemyslite, že zlo zostane nepotrestané...
ak chce vláda aby sa nosili rúška, prečo to neuzakoní?!
je to problém?
a ta špina sudcovská na základe akého zákona ho odsúdil?...na základe mikasových vyhlášok?, šak to je smiešne, padnuté na hlavu...
nová vláda toho vojaka oslobodí a vy čo súhlasíte s týmto fašizmom čo sa tu deje, sa strčte do pizze do jedného...
Je to na kkt taketo akcie v tomto psycho svete nepomozu a akurat tak pridu k urazu a do basy na dlhsie jak za vrazdu treba si dat rusko pod nos v tom obchode ak sa zle dycha a hotovo a pri pokladni na minutu na nos ked to predavacka tiez pod natlakom vyzaduje... Bohuzial svet uz nikdy nebude normalny a slobodny
Bože toto mesto.. ?? Vidno, že tu niet ani tej v pohode baby, teda momentálne som takú nespozoroval, nespoznal, aj keď bral by som a bol by som vždy ako by sa dalo pri nej.
Pra zajaca a podobne postihnutých retardov:
Lidl je súkromná spoločnosť, ktorá má svoje pravidlá, ktoré chce, aby ľudia dodržiavali, keď tam idú - keď sa ti ich pravidlá nepáčia, tak si chod nakúpiť inde (logika nič?). A keď tam niekto začne útočiť na predavačky, tak si naozaj zaslúži obuškom po hlave.
Proste už si konečne zapamätajte, že sú to súkromné spoločnosti a môžu zakázať vstup komu budú chcieť, a vy sa môžte kľudne doma aj pojebať, aj tak vám chodi nakupovať manka, tak tu nerevte
@dwarvax@20 tak asi nie, keď som sa len teraz vrátil z Tinderu a presvajpoval som asi 20 báb, čo mi našlo z okolia. Viac to nebolo, lebo nemám aktivované prémiové služby. Ale už som na Badoo presvajpoval asi 250 báb.
kopanec do vajec minimalne @passerine@13 ale ta tvoja posledna veta neni absolutne pravdiva @zajko1211 tie tvoje prorocke sny o tom, ako sa v oktobri udeju strasne veci, boli picovina, nic sa nestalo, len si si potichucky zahanbeny o tom vymazal statusy tvoje prdpovede o lockdownoch od septembra, ktore si prorokoval v lete, sa tiez neudiali, lebo si si ich vytiahol zo svojej chudobnej, na invalidnom dochodku zivoriacej riti a teraz tu sfetovany bluznis s dalsim jasnovidectvom a divis sa, ze ta uz komplet vsetci ignoruju ty dalsi ukricany NIKTOS
@borovy@28 až sa mi tu pritrafí tá vysnená robota a nájdem tu nejaké z tých dievčat zavretých doma alebo zahladených do telefónu a uzavretých, tak už by som na mesto hovoril v superlatívoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pamatajte si, jedného dňa sa vám to vráti, vy "spravodliví" občania...
jedného dňa si poplačete, si nemyslite, že zlo zostane nepotrestané...
ak chce vláda aby sa nosili rúška, prečo to neuzakoní?!
je to problém?
a ta špina sudcovská na základe akého zákona ho odsúdil?...na základe mikasových vyhlášok?, šak to je smiešne, padnuté na hlavu...
nová vláda toho vojaka oslobodí a vy čo súhlasíte s týmto fašizmom čo sa tu deje, sa strčte do pizze do jedného...
ty si už aký dobrý oberkkot...
sa hanbi, ty idiot fašistický...
Lidl je súkromná spoločnosť, ktorá má svoje pravidlá, ktoré chce, aby ľudia dodržiavali, keď tam idú - keď sa ti ich pravidlá nepáčia, tak si chod nakúpiť inde (logika nič?). A keď tam niekto začne útočiť na predavačky, tak si naozaj zaslúži obuškom po hlave.
Proste už si konečne zapamätajte, že sú to súkromné spoločnosti a môžu zakázať vstup komu budú chcieť, a vy sa môžte kľudne doma aj pojebať, aj tak vám chodi nakupovať manka, tak tu nerevte
@passerine @13 ale ta tvoja posledna veta neni absolutne pravdiva
@zajko1211 tie tvoje prorocke sny o tom, ako sa v oktobri udeju strasne veci, boli picovina, nic sa nestalo, len si si potichucky zahanbeny o tom vymazal statusy tvoje prdpovede o lockdownoch od septembra, ktore si prorokoval v lete, sa tiez neudiali, lebo si si ich vytiahol zo svojej chudobnej, na invalidnom dochodku zivoriacej riti a teraz tu sfetovany bluznis s dalsim jasnovidectvom a divis sa, ze ta uz komplet vsetci ignoruju ty dalsi ukricany NIKTOS
toto čo píšeš svedčí o tvojej inteligencii...