vela proti vela za ... nemam pravo odsudzovat to ale zase ani byt z toho neviem ako nadsena.... mam ho rada, predsa len je to ine ako bush ... ale poznam nositelov nobelovych cien ktori museli spravit obrovsky kus prace aby ju dostali, nie len vyhrat volby
nominovali ho 2 týždne po nástupe do funkcie...ľudia ako Havel napríklad bojovali za slobodu 10-20-50rokov a nobelovku nemajú. Samozrejme snaží sa o zmierenie zo svetom a ľuďom dáva nádej na lepšie začiatky ale to vyžaduje aj nejakú akciu nie len sladké slová. A navyše odmietol sa stretnúť z nositeľom nobelovej ceny za mier Dalajlámom keď nepodporil takého veľkého bojovníka za slobodu a mierové riešenie konfliktov nemá na tej listine čo hľadať. Osobne Obamu celkom odceňujem v otázkach medzinárodných ukľudnuje situácii a to je dobre. Ale po ani nie roku čo nastúpil do funkcie? trošku to prehnali
NIE, veď ešte nič neurobil, veď bol prezidentom len chvíľu... Fakt nevidím dôvod, áno, ak by dačo veľké dokázal alebo desať-dvadsať rokov robil niečo mierové, tak potom hej, ale len tak, že sa stal americkým prezidentom???
to za to aby sme neboli rasisticky dostane obama cenu! byt cierny ma vyhodu! niektory sa o mier snazia cely zivot a nemaju z toho nic a on to dostane za co?
mír je slovo dobrý na to tvořit věty, ale jinak je mír něco jako Yetti/ kámoš o něm vyprávěl, nikdo ho ale nikdy neviděl /ale zní to dobře-jé mír to bych chtěl
je to skurvený marketingový ťah ako spraviť z obamu mesiaša pred očami bežných sprostých ludí... další vyvolenec z wall streetu. ked padnete na hubu pred jeho imaginarnou svätostou budem sa smiat.je to až smiešne kolko prezidentov sa musí vymenit aby ludi apochopili že si ich sami nevolia ale su to len nastrčený panaci s predvolebnou rétorikou. aleluja obama zec mi rit.
nie vôbec s tým nesúhlasím... Nemyslím si, že ju mal za čo dosťať... Ešte nespravil nič zásadného za mier... Obyčajný komerčný ťah... Vidieť, že Nobelova cena nie je to čo bývala... Som dosť sklamaná s tohto celého...
23 koment zachranil moje krehke srdce uz som myslel ze zkolabujem z tych ludi co tu pisu za dryzdy typu ked tu bude 10rokov ETC boze moj ludia preberte sa pls -.- obama je len obycajna babka ak by aj bol dobry nic nezmoze pretoze by skoncil ako kenedy inak ta nobelovka akoze vysmech vsetkych ludi ktory si ju naozaj zasluzili este keby dostal za literaturu ale za MIER = ROFL LMAO OMFG politicky "vodca" teroristickeho statu a dostane nobelovku za mier N/C
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Navyše sa zachvíľu aj tak netrepú do Iránu.
Ked bude aspoň 10 rokov vyrábať a pomáhať k mieru, tak možno...
Som sklamaný.... Veľmi sklamaný....
Ale tú cenu si nezaslúžil. Moc mieru ešte neurobil.
text od majstra Deph-a
Aplaus!
ale v dnešnej dobe je možné všetko..