aké ich má tvoja mamina, také ich budeš mať pravdepodobne aj ty alebo sa skús pozrieť na svoje starké.... ak to nemáš v génoch, aby boli veľké, nič s tým neurobíš.....
Príde žena ku gynekológovi,že má malé prsia. Doktor jej poradí, aby si každé ráno o 4.00 chytila prsia a spievala 'Rozvíjej se poupátko,rozvíjej...', na druhý deň to isté...
Lenže jeden deň cestovala vo vlaku. V kupé spal chlap. Blíži sa 4.hodina a žena rozmýšľa,čo spraví. Ale nakoniec sa rozhodne dodržať radu lekára.
"Rozvíjej se poupátko,..."
A v tom sa zobudí chlap a vykríkne:
"Čóó,to už sú 4 hodiny? Vysoký jalovec, vysoký jalovec,..."
@fairylady súdim podľa seba.... lebo ja som zdedila postavu presne po mame..... takže viem ako budem vyzerať o tridsať rokov (žiadne prsia, žiadna riť) D
Z hormónov...všetko môže ísť do kapusty, celá genetika aj starká aj prastarká aj všetko čo ješ....ak však budeš mať veľa hormónov tak budeš mať aj kozy...mimo iného
veľké vypchávky. Ale inak prsia že vraj rastú aj do dvadsiatky a je to aj geneticky dané takže keď mama alebo babka mali malé tak je pravdepodobné že také budeš mať aj ty. ale u mňa to neplatí lebo babky a mama majú dajak B a ja mám teraz A/B. Malé prsia "od prírody" sú vždy lepšie ako veľké a spravené plastikou
@inequity picovina, pivo samo o sebe je 93% vody, z toho priberat nemozes.. priberas z toho, ze po pive vyhladnes a zjes vacsie mnozstvo nez za normalnych okolnosti...
@inequity zvysok piva je alkohol, trochu cukru, B vitaminy, kyselina listova, fosfor, horcik, vapnik, sacharidy, ZIADNE tuky a kopu dalsich cloveku prospesnych latok.. Pivo znizuje obsah zleho cholesterolu a zvysuje hladinu toho dobreho.
Teraz si to porovnaj s cokoladou, ktora obsahuje 0,02% vody, vyse 35% tuku a vyse 55% cukrov a dalej uz radsej ani nepokracujem.
Z piva sa proste nepribera, pribera sa z toho, ze po pive vyhladnes a to uz je len na tebe ako sa s tym vyrovnas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a zatiaľ sa kvôli nim nestresuj.....
radšej mať malé ako byť pamela
Z piva ti možno narastú, ale aj brucho ti z neho narastie.
Lenže jeden deň cestovala vo vlaku. V kupé spal chlap. Blíži sa 4.hodina a žena rozmýšľa,čo spraví. Ale nakoniec sa rozhodne dodržať radu lekára.
"Rozvíjej se poupátko,..."
A v tom sa zobudí chlap a vykríkne:
"Čóó,to už sú 4 hodiny? Vysoký jalovec, vysoký jalovec,..."
a je iste, ze mnohi maju prs plnu hlavu
Nie že by ma to zaujímalo, ale neskutočne som sa ujebával na tej reklame
@moonbeam
ved male prsia su sexi
antikoncepcia -ale na tvoj vek dosť nevhodné,vlastne ani ti ju nepredpíšu asi ... a podrastú len dovtedy,kým ju budeš jesť
@7 dpč... to mám za to, že nepijem pivo! :/
@1 6 šak ona má na to zázračné vitamíny... si nevidela tie bilbordy?!??
Teraz si to porovnaj s cokoladou, ktora obsahuje 0,02% vody, vyse 35% tuku a vyse 55% cukrov a dalej uz radsej ani nepokracujem.
Z piva sa proste nepribera, pribera sa z toho, ze po pive vyhladnes a to uz je len na tebe ako sa s tym vyrovnas..
a z hormónov mi narástli iba fúzy