A ja mam male prsia a nic si s toho nerobim. Ja by som tiez chcela mat trochu vatsie prsia ale kedze ma najvatsi pan nimi neobdaroval tak co narobim zaklad je byt sama so sebou spokojna naco,ze ich nemas velke? zeny co maju male prsia su ovela lepsie nez tie co maju nvm ake velke melony(samozrejme nemozu zato). Mamcina kamoska v 18 mala male prsia a v 23 jej zrazu narastli. A ma ich vatsie. Takze nikdy nevies ci ti nenarastu a ked nie tak bud rada aj tak ked budes mat deti sa ti prsia zvatsia takze tak
alebo ako robia ine zeny co so svojimi prsiami neni su spokojne idu na plastiku tak to je dalsia moznost. Ale ja ti radim bud sama so sebou spokojna a neries taketo veci
Je síce pravda, že antikoncepcia prsia trochu zväčší ale nie je to pravidlom. Rozhodne ti ju neodporúčam začať brať len kvôli tomu, aby ti trochu narástli. Buď rada, že máš menšie.
A na jeden babský recept si spomínam.. Jedz veľa cibule
myslela som si ze chalani celkom maju rozum a prsia takto neriesia, ale bohuzial mam ich v triede 26 a zistila som velmi trpku pravdu >_______> ale stale su taki jedinci ktori to neriesia a dokonca taki ktorym sa pacia male
Hej a chcela som ti vlastne povedať, že aj ja mám malé ale že úplne, že niektoré štvrtáčky na základke majú väčšie a nie žeby ma to nikdy nesralo, ale snažím sa to neriešiť
je uplne jedno, aku velkost mas. niekto ma totiz rad male, niekto zas velke. ja som uchylny a mam rad velke. ani kvoli malym by som ta vsak z postele nevykopol.
aj ja mám malé prsia ale celkovo štíhlu postavu čiže mi to nejak vrásky nerobí, každopádne ak chceš zväčšiť prsia začni brať antikoncepciu, mne zväčšila prsia o jednu veľkosť, kamoške o dve.. lenže pozor potom na zvyšok postavy a sklony k priberaniu..
no ja mam 75A a nejak tragicky to neberiem... skôr si z mojich hráškov robím srandu... Ved keď budem staršia a budem mať deti ony trochu narastú Veľké by mi boli iba na obtiaž. Keď chceš väčšie skús trochu pribrať...
jediné účinné riešenie je zmieriť sa s tým, a mať sa rada tak či tak... i keď fakt, že niektoré kraaasne šaty na mne furt budú vyzerať na hovno, je celkom smutný...
vraj sa hovorí čím menšie, tým je chalan bližšie k srdcu no... neviem či je to uspokojivý argument ale každopádne... u mňa zaberá tiež by sa mi občas páčilo mať niečo, čím spravím pekný výstrih ale- hold smula Karle je lepšie sa s tým zmieriť ako sa kvôli tomu deptať ako bolo písané, existujú chalani, ktorým viac záleží na tom, čo má baba v hlave ako čo vo výstrihu
Ak ta to potesi ja mam 70-75A, co tiez nie je nic moc, ale neostava nam nic ine, len sa s tym zmierit.. Kedysi ma to trochu trapilo, ale da sa s tym vyrovnat (najma ked mas takeho super frajera, ktory ta stale ubezpecuje, ze je to v poriadku ,.. A male prsia su super - neovisaju, nemusis nosit furt podprsenku, neboli ta chrbat, nemas problem zapnut gombiky a tak..
A ak ta to ani neskor neprejde naspor si na plastiku a mas po probleme, aj ked ja by som takouto cestou asi nesla..
Nechápem, čo je na tom zlé. Ja by som nikdy nechcela mať v podprsenke melóny. Je to nepraktické pri behu a rade iných aktivít. A osobne mi to ani nepríde krajšie. Ale zas, ja som dievča, že.
nelam si stym hlavu si taka aka si a pri velkych prsiach ta krize bolia atd...nic nespekuluj...lebo este viac sa doničiš ked zacnes brat dake reklamen tabletky a podobne to je na pečen zabijak ver ziadne tabletky ani prirodne nic ti nezvetsi prsia iba mozno anti..ale ziadne stych reklam ti ktomu nepomozu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
O___O
potom si prečítaj toto
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
neverim ze nejaky domaci recept existuje
alebo ako robia ine zeny co so svojimi prsiami neni su spokojne idu na plastiku tak to je dalsia moznost. Ale ja ti radim bud sama so sebou spokojna a neries taketo veci
A na jeden babský recept si spomínam.. Jedz veľa cibule
myslela som si ze chalani celkom maju rozum a prsia takto neriesia, ale bohuzial mam ich v triede 26 a zistila som velmi trpku pravdu >_______> ale stale su taki jedinci ktori to neriesia a dokonca taki ktorym sa pacia male
inak z piva sa pribera celoplosne a baby co maju prsia Acka asi priberaju skorej niekam inam ako do prs, ale ok
len v poslednej dobe mi príde ťažie zohnať peknú a dobe padnúcu podprsenku...
Pripájam sa
» www.birdz.sk/webka/stenatko/...
jediné účinné riešenie je zmieriť sa s tým, a mať sa rada tak či tak... i keď fakt, že niektoré kraaasne šaty na mne furt budú vyzerať na hovno, je celkom smutný...
btw zadok a nohy su dolezitejsie u mna, a s tym moze zena nieco robit
A dobre mi budes zavidiet!
A ak ta to ani neskor neprejde naspor si na plastiku a mas po probleme, aj ked ja by som takouto cestou asi nesla..
(len som sa chcela pochváliť, nič viac