@puro789 TY HOVADO..NEDA SA NABRAT LOKALNE..ZE CHCEM MAT VELKE RUKY TAM BUDEM MASTIT LEN TIE BUDEM MAT LEN TIER VLEKE..CECKY NERASTU AJ KED ICH CVICIS TAK CVICIS ALEBO JES NA PICU ALEBO NEMAS GENETIKU..GENETIKU VYRIESIS BUD DLHODOBYM CVICENIM A PORASTU (MOZNO AJ 10 ROKOV KTO VIE..) ALEBO HORMONMY (AAS) A KED CVICIS NA PICU ALEBO JES ZLE tak zer vac a cvic menej a viac regeneruj oddychuj....nie ze za to ze nerastu tak ich budes mastit cely tyzden...raz za tyzden mozno dva krat s pauzom 3-4dny medzi partiou prisa si myslim zej e vyborny cas aj na zotavenie svalu aj na dalsi vyboj.....a kolko cvicis ze ty nerastu?ked my to povies po 1roku tak sa zamysli kolko trva aby si nejake zmeny na cisto spozoroval v tvojo mveku (ked mas este fajn metabolizmus) alebo ked my povies po 5 rokoch ser..cvicenia ze nerastu..vtedy mas problem...
@stenatko u nas maju v rodine vsetci (teda zeny) stvorky a ja mam jednotky, a aj o tych jednotkach pochybujem O___o
A k teme, na rast ti pomozu jedine silikony alebo pokial si velmi chuda tak kebyze priberies. Mlieko ani nic take nepomaha ja pijem priemerne pol litra mlieka denne a nic
Môžeš teoreticky aj kliky začať robiť - ono.. prsia Ti ako také nenarastú, keďže prsia samotné nie sú sval, ktorý by mal tú schopnosť (*aspoň dúfam, že sa nemýlim), ale prsné svaly pod nimi sa dajú objemovo zväčšiť a tým pádom si poprsie (a sebavedomie?) skôr pozdvihneš a vyformuješ, nie, že by Ti priamo narástlo. Pretože samo o sebe to je dané genetikou etc. etc., takže zas tak veľmi veľa tam toho nemáš ako ovplyvniť.
Samozrejme, ešte sa nemusíš strachovať - ak máš len 14, času dosť i pre postupný vývin.
Ale mimo iného, tiež nerozumiem, čo si predstavuješ, že k čomu to je dobré - mať veľké prsia . Ak nechceš založiť vlastnú materskú škôlku, teda ... Pretože sa mi to zdá ale maximálne nepraktický objekt na ženskom tele.
@mariana2 problem je v tom ze az potom som si precital zvysok textu ako som napisal moje vyjadrenie lebo uz z prvych viet som mal nervy a uz som sa rozpisoval..
ver mi ze keby si mala velke tak by si chcela mat male viem o com hovorim,,a na rast ti neviem poradit, ale na spevnenie ti pomozu cviky a cinkami alebo aj kalsicke "kliky"
Myslím že iba od prírody alebo silikón. Aj keď aj príroda občas klame Všetky tetky, babky aj mama mali tak minimálne C-čka a ja jediná mám prsia po dedkovi. Teda bližšie som jemu ako ženám nášho klanu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Hoci, v mojom prípade to neplatí, moja mama má nulky a ja hneď trojky
A ešte taká rada - nechci veľké prsia. Sú na nič. Veľa cvikov musím robiť s prekríženými rukami, lebo keď to skáče hore dole kurevsky to bolí.
A k teme, na rast ti pomozu jedine silikony alebo pokial si velmi chuda tak kebyze priberies. Mlieko ani nic take nepomaha ja pijem priemerne pol litra mlieka denne a nic
tam sa radsej uc
» gallery.fitness.ee/main.php?g2_vie...
Samozrejme, ešte sa nemusíš strachovať - ak máš len 14, času dosť i pre postupný vývin.
Ale mimo iného, tiež nerozumiem, čo si predstavuješ, že k čomu to je dobré - mať veľké prsia . Ak nechceš založiť vlastnú materskú škôlku, teda ... Pretože sa mi to zdá ale maximálne nepraktický objekt na ženskom tele.
skus otehotniet
pozri sa co tento ukon niektorym spravi s ritou