podľa toho, koho je to dieťa sex ako taký, pokiaľ tehotenstvo nie je rizikové neublíži dokonca pomáha, pretože ak je matka spokojná, je aj dieťa spokojné..je to úchylné, ale je to tak...
tu by bola ale namieste otázka, ak to nie je môj partner, rozhodne by som neriskovala pliagy prenosné
@spidy 9 mesiacov ...........ale no, viem ako si to myslel ..neviem ako dlho...to máš jedno či pvý alebo štvrtý mesiac..ja sa pýtam tak všeobecne či by si sa na to dal..hneď keby už aj brucho riadné mala...a keby to bola tvoja partnerka, či by ťa stále priťahovala rovnako...?....
ja len z pohladu tej druhej strany, v tehotenstve som si sex asi najviac a najlepsie uzivala...ale to bolo aj tymi hormonami .....v kazdom pripade, je to v tehotenstve ok (ak nie je nejaky zdravotny problem)
nie, preboha nie, ved ma v sebe parazita! bohvie, ci to nie je nakazlive! A mozno je to diabol, mozno by ma to zabilo...aj tak je to zvratene a necutne a proti krestanckej moralke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tu by bola ale namieste otázka, ak to nie je môj partner, rozhodne by som neriskovala pliagy prenosné
@vefi89 a nič úchylné na tom nie je
pritahovala by ma rovnako aj ked je pravda ze na tehotenstve sa mi nezda nic extra pekne , teda vzhladovo na zene.
Nie je to ani pekne ani skarede , proste ma velke brucho zo zjavneho dovodu.
ci sa mylim? ano? tak to bude normalna vec...
ale tak v prvých týždňoch/mesiacoch to nie je až tak vidno a vtedy by mi to vôbec nevadilo..
prinajhoršom zázračné pilulky stále vyrábajú
a väčšina z vás čo ste tu tak proti zmení okamžite názor keď bude vaša partnerka tehotná
pri termíne pôrodu dokonca sex pomáha vyvolať pôrod, čím žene nemusia dávať vyvolávačku