mne sa stava ze sa zobudim a nieco si pametam...uplnu hlupost z nejakeho sna, a ked mam Deja vú spomeniem si na to a uvedomim si ze to bolo to co som si kusok pametal....ale to len niekedy...
Skoro každý deň za chvíľu si začnem myslieť,že viem predpovedať budúcnosť
A inak,vyfúkla si mi túto anketu spod nosa.Dnes som ju chcel založiť.Alebo sa ti to zdalo?
mne sa dost casto stava, ze som uz nieco presne take iste videla, ked som bola raz na dolovenke zdalo sa mi akokeby som tam uz bola...doteraz tomu nechapem asi v minulom zivote...
» shadow-88.blogspot.com/2006/09/dja-vu-... tam píše vysvetlenie neviem či je to pravdivé ale tak myslím že na tom môže byť kúsok pravdy.. ..no myslím si že to asi nikto nikdy poriadne nebude vedieť vysvetliť...
asi sa to neda ani popisat,kolkokrat som zazila nieco take,ale je to taky divny pocit
aj vcera sa mi jedno stalo...jaka hluz,clovek by sa niekedy aj dozvedel rad,co to vlastne spôsobuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A inak,vyfúkla si mi túto anketu spod nosa.Dnes som ju chcel založiť.Alebo sa ti to zdalo?
lachance nemas uplne pravdu ,vysvetlenie by aj bolo mozno, len je na nas zlozite, prip. nie kazdy rozumie tomu.
aj vcera sa mi jedno stalo...jaka hluz,clovek by sa niekedy aj dozvedel rad,co to vlastne spôsobuje