Keby ste sa, ľudia, neučili na prírodopise také veci, tak by ste neboli takí perverzní! Mali by tam byť farebne orámované obrovským napísané poučky o tom, že je to zlé.
Áno! Už viem, čím sa budem živiť! Založím si firmu na školské učebnice a otvorím si vlastné školy, kde sa decká budú učiť pravdu! Čo mňa po tom, či to musí schváliť ministerstvo, aj to sa mi nakoniec podriadi. A aj praktické veci, nie ako sme my mávali na zemepise nepodstatné detaily o tom, čo sa vyrába v každej dedine, ale hlavne aby spoznali kultúru národov a podobne. A tie dôležité veci tam ani neboli spomenuté. Taktiež napríklad v ktorej krajine sa ako rozpráva, medzi aké národy patria, odkiaľ prišli a všeličo! A na dejepise sa nebudú učiť v takom zmysle, ako to podávali nám, napríklad, že v 9. storočí sem prišli Konštantín a Metod a zrazu tu bolo kresťanstvo a predtým akoby nič.
@14 Ja som sa na číslo nepýtala, to radšej nečítam.
nám toľko rozumu a odmietam po a nemienim dostať žiadnu chorobu a po b otehotnieť keď raz budem vyštudovaná, vydatá, zamestnaná tak potom sa dám nahovoriť aj na nechránený pohlavný styk
moj nazor je takyto : mat nechraneny sex ANO, ale len s priatelom/kou, proste s polovickou, s kt. nie ste iba par dni ci tyzdnov.... ako, ono to je same o sebe uz od veci mat chraneny sex podla mna.... no skuste si zabalit rezen do celofanu a tak ho jest, alebo lizat med cez sklo... Ako na jednej strane je to dobre, ale na druhej, nie vzdy prijemne... A clovek, normalny clovek ked ma sex, tak s milovanou osobou a chce si to uzit....
Vy ste tu vsetci jebnuty?!Antikoncepcia vam nic nehovori? Som zvedavy ci by niekto trtkal s ochranou ked je s babou 5 rokov uz spolu a berie antikoncepciu...
@Lenkaska1 kolko ty mas rokov ???podla mna tu ide viac o prenasanie pohlavnych chorob ako strach o to, ci ostane baba tehotna alebo nie... lebo na to je antikoncepcia... no neviem ake tabletky ci co sa nasadzaju na AIDS, kvapavku, syfilis a ine choroby....
@Finwaell Vieš o tom, že starať sa do druhých, keď o nich nič nevieš je psychická porucha? Hovno o tom vieš, nanajvýš tak patríš tiež k tým jebnutým deckám, áno, deckám, čo si jebú len tak. Je to choré. Šibnutá celá táto doba.
@krutafunebracka Povedalo decko ktoré kde má príspevok, tam do každého len pi..uje Naozaj trefné (+ je decko ešte aj vekom )
Vieš, keby si o tom niečo vedela, tak by si chápala, že to že Cirkev propaguje sexuálnu zdržanlivosť neznamená že majú sex za fyzickynechutný (čo je z psychologického hľadiska psychická porucha či sa Ti to páči alebo nie) (o tom by mohli rozprávať tí pápeži čo žili s konkubínami a mali deti). Keby bol nechutný, asi by nebol pre ľudí "pokušením od diabla" Nehovoriac o tom že pre väčšinu kultúr a vierovyznaní (a vlastne aj pre kresťanov, len v inom zmysle) je až posvätný Och a neodpustím si... v tom tvojom kostole ktorým sa oháňaš, práve ľudí učia aby kondómy nepoužívali. (mohol by som Ti tu ešte vysvetlovať aký je rozdiel medzi hriechom smilstva a sviatosťou manželskou, čo sú to manželské povinnosti a konzumácia manželstva atď. atď. ale bolo by to obrazne povedané hádzanie perál sviniam (čo nie je urážka, ale prirovnanie z Biblie), takže prekonám pokušenie a nechám to tak).
Takže náboženstvom sa neoháňaj Čo je šibnuté a choré je ho tabuizovať a robiť z neho niečo neprirodzené a nechutné.
Vieš, netvrdím že je tento svet ideálny, ale je to jediný ktorý máme a sú v ňom určite väčšie problémy ako to či mal niekto sex bez kondómu (čo je pokiaľ je to tvoj stály partner úplne v poriadku mimochodom žiadny logicky uvažujúci človek.. alebo aspoň trochu informovaný (čo nie je to isté - Afrika atď.), by nešiel s cudzím človekom bez ochrany).
Máš pravdu, neviem o tebe skoro nič (keďže naživo si asi taká zhovorčivá ako kandeláber - no čo anonymita netu dáva krídla). Možno ťa zneužívali, alebo si sexuálne frustrovaná a ventiluješ to takto, čo ja viem? Psychológ by bol ale na mieste. Možno by Ti okrem iného povedal že ak nechceš aby sa do Teba starali, nemáš loziť na verejné fóra.
A btw tie tvoje "staré tresty" platili aj tak vždy len pre tých najnižších a najobyčajneších ľudí, papaláši, či už cirkevní alebo svetskí si aj tak vždy robili čo chceli. Takže prestaň hulákať o veciach ktorým prd rozumieš a urážať všetkých okolo. Dosť dlho som to ignoroval, ale už ma to vážne irituje. Možno nejakým 16 ročným blbečkom tým imponuješ, ale väčšine je to skôr na smiech. A neunúvaj sa s odpoveďou, aj tak ju mám niekde, lebo ako tak pozorujem tvoje reakcie za poslednú dobu, aj tak by to nebolo nič konštruktívne. Netuším prečo si sa tak zhovadila v poslednom čase, ale určite to nie je nič čo chcem riešiť.
Takže aby som to nepreťahoval, najprv si zisti fakty až potom rozprávaj, inak robíš presne to proti čomu si. "Jebeš len tak." Čo je u "jebnutých deciek" normálne.
a viete, že ak beriete antikoncepciu veľmi dlho rozožerie vám pečeň?
to len drbnuté deti, čo sexujú od 15tich riešia antikoncepciu, omg
čo má 15tka zo sexu???
a nehovorte že, som nejaka zarytá katolíčka, alebo čo, že som proti antikoncepcií...
mám už dosť opočúvaných príbehov..antikoncepcia je účinná percentuálne ako taký dobrý kondom zhruba..
ide akurát o to, že zdravotníctvo, alebo lekári alebo ktokoľvek v tomto fachu má z toho zlatú baňu, takže vám nepovie čo sa vo vás vlastne tými umelými hormónami deje..
nie je to len to, že máte o tri čísla väčšie prsia, alebo o tom, že vám občas príde dáky nežiadaný výtok..
je to o tom, že sa vám tie " zlé" hormóny ukladajú na veľmi citlivé a háklivé ženské miesta ako prsníky alebo maternica..
preto veľa žien nemôže otehotnieť, preto sa rodia gayovia a podobne..
si myslíte, že to len tak z neba padá? okrem toho, že vám to môže uškodiť aj rakovinou..
ale najčastejšie prídete o pečeň, keď si tak antikoncepciu beriete od 16tich...nebojte...v 25 akoby ste našli..
nehovorím, že tiež by som nechcela zaťiž to, že netreba riešiť.. a len si užívať..
ale všetko má svoje pre a proti..
a teraz máte priestor ma napádať a tvrdiť aká je antikoncepcia zdravá a super...
nedoprajem nikomu - mala som raz pohlavny styk bez ochrany deň pred štedrym dnom.. no a stala sa taka vec že proste na štedry den sme s priatelom museli zhanať otvorenu lekaren aby som si za 700Sk mohla kupiť jednu malu tabletku ktoru asi väčšina poznate.... skoro nas porazilo, mali sme užasny KLUDNY štedry den.. vav, odvtedy sme sa poučili
Na tvojom mieste, by som si vážila slova... ak chceš byť v tomto ostrom dialógu tá múdrejšia, tak radšej drž hubu, lebo každá tvoja odpoveď len provokuje, a nie len jeden z vás je dement.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
Aj tak je mi zase na grcanie, ale mám dobrú náladu.
3krát denne každý deň by to bolo skôr o nude ako vášni, nehovoriac, že každý z vás mal určite aj nejaké povinnosti a nie len jebať ako králiky.
Bože tie dnešné perly...
@krutafunebracka to bolo spriemerované číslo
@14 Ja som sa na číslo nepýtala, to radšej nečítam.
samozrejme pokial vam v bruchu nekope male futbalove mimino...
podla mna nechránený moze byt len vtedy, ak je jeden z vás neplodný alebo chcete mať dieťa a ste na to dobre pripravení
Vieš, keby si o tom niečo vedela, tak by si chápala, že to že Cirkev propaguje sexuálnu zdržanlivosť neznamená že majú sex za fyzickynechutný (čo je z psychologického hľadiska psychická porucha či sa Ti to páči alebo nie) (o tom by mohli rozprávať tí pápeži čo žili s konkubínami a mali deti). Keby bol nechutný, asi by nebol pre ľudí "pokušením od diabla" Nehovoriac o tom že pre väčšinu kultúr a vierovyznaní (a vlastne aj pre kresťanov, len v inom zmysle) je až posvätný Och a neodpustím si... v tom tvojom kostole ktorým sa oháňaš, práve ľudí učia aby kondómy nepoužívali. (mohol by som Ti tu ešte vysvetlovať aký je rozdiel medzi hriechom smilstva a sviatosťou manželskou, čo sú to manželské povinnosti a konzumácia manželstva atď. atď. ale bolo by to obrazne povedané hádzanie perál sviniam (čo nie je urážka, ale prirovnanie z Biblie), takže prekonám pokušenie a nechám to tak).
Takže náboženstvom sa neoháňaj Čo je šibnuté a choré je ho tabuizovať a robiť z neho niečo neprirodzené a nechutné.
Vieš, netvrdím že je tento svet ideálny, ale je to jediný ktorý máme a sú v ňom určite väčšie problémy ako to či mal niekto sex bez kondómu (čo je pokiaľ je to tvoj stály partner úplne v poriadku mimochodom žiadny logicky uvažujúci človek.. alebo aspoň trochu informovaný (čo nie je to isté - Afrika atď.), by nešiel s cudzím človekom bez ochrany).
Máš pravdu, neviem o tebe skoro nič (keďže naživo si asi taká zhovorčivá ako kandeláber - no čo anonymita netu dáva krídla). Možno ťa zneužívali, alebo si sexuálne frustrovaná a ventiluješ to takto, čo ja viem? Psychológ by bol ale na mieste. Možno by Ti okrem iného povedal že ak nechceš aby sa do Teba starali, nemáš loziť na verejné fóra.
A btw tie tvoje "staré tresty" platili aj tak vždy len pre tých najnižších a najobyčajneších ľudí, papaláši, či už cirkevní alebo svetskí si aj tak vždy robili čo chceli. Takže prestaň hulákať o veciach ktorým prd rozumieš a urážať všetkých okolo. Dosť dlho som to ignoroval, ale už ma to vážne irituje. Možno nejakým 16 ročným blbečkom tým imponuješ, ale väčšine je to skôr na smiech. A neunúvaj sa s odpoveďou, aj tak ju mám niekde, lebo ako tak pozorujem tvoje reakcie za poslednú dobu, aj tak by to nebolo nič konštruktívne. Netuším prečo si sa tak zhovadila v poslednom čase, ale určite to nie je nič čo chcem riešiť.
Takže aby som to nepreťahoval, najprv si zisti fakty až potom rozprávaj, inak robíš presne to proti čomu si. "Jebeš len tak." Čo je u "jebnutých deciek" normálne.
to len drbnuté deti, čo sexujú od 15tich riešia antikoncepciu, omg
čo má 15tka zo sexu???
a nehovorte že, som nejaka zarytá katolíčka, alebo čo, že som proti antikoncepcií...
mám už dosť opočúvaných príbehov..antikoncepcia je účinná percentuálne ako taký dobrý kondom zhruba..
ide akurát o to, že zdravotníctvo, alebo lekári alebo ktokoľvek v tomto fachu má z toho zlatú baňu, takže vám nepovie čo sa vo vás vlastne tými umelými hormónami deje..
nie je to len to, že máte o tri čísla väčšie prsia, alebo o tom, že vám občas príde dáky nežiadaný výtok..
je to o tom, že sa vám tie " zlé" hormóny ukladajú na veľmi citlivé a háklivé ženské miesta ako prsníky alebo maternica..
preto veľa žien nemôže otehotnieť, preto sa rodia gayovia a podobne..
si myslíte, že to len tak z neba padá? okrem toho, že vám to môže uškodiť aj rakovinou..
ale najčastejšie prídete o pečeň, keď si tak antikoncepciu beriete od 16tich...nebojte...v 25 akoby ste našli..
nehovorím, že tiež by som nechcela zaťiž to, že netreba riešiť.. a len si užívať..
ale všetko má svoje pre a proti..
a teraz máte priestor ma napádať a tvrdiť aká je antikoncepcia zdravá a super...
Tá hnusná vec slúži na ROZMNOŽOVANIE a nie na choré zábavky šibnutých úchylov! A s tým súhlasia aj tí kresťania.
Pletieš sračky, lebo ich upravuješ ako sa ti to momentálne hodí.
Dajte sa liečiť!
Ja viem byť zhovorčivá, ale takáto šibnutá komunita ma absolútne nezaujíma, tak nechápem, prečo by som naživo mala kecať práve s tebou.
Vravím ti, keď sa chceš do niečoho srať, tak si o tom najprv niečo zistiť a neser sem SVOJE duševné choroby.
Narcis jebnutý.
Na tvojom mieste, by som si vážila slova... ak chceš byť v tomto ostrom dialógu tá múdrejšia, tak radšej drž hubu, lebo každá tvoja odpoveď len provokuje, a nie len jeden z vás je dement.
ked si taká hrozne alternatívnaa iná, aspoň by si sa tak mala aj chovať.
chudáci? myslíš, tí čo sú trochu inteligentnejší od teba?
keď sa tak ľúbiš, aspoň si to filtruj inde!
ty by si sa tiež zastala rodiny, keď by ti do nej niekto pindal..
A..ak nechceš aby sa ľudia na budúce pre tvoje dobro starali, nedávaj verejne najavo svoju nechuť k sexu... pri takejto ankete..
aj tebe ahoj, chudera s posranými génami..