nie, ale dostal som sa k nim bez vacsich problemov ako ku hociktorym inym latkam.
pre mna nebolo ich uzivanie zaujimave, v case pohody som absolutne necitil ich (rekreacny) ucinok a depresie som radsej riesil inak bo mi to iba prislo ako potlacanie priznakov a nie riesenie problemu.
a mam dost strach z drog na ktore sa lahko vybuduje zavislost.
@4@5 ináč sranda že psychiatri ti vždy povedia že nie, na antidepresívach sa nedá vybudovať závislosť, žiadne abstinenčné príznaky neexistujú - a pritom také príznaky z vysadenia ako z bežného SNRI antidepresíva Alventa som nemala ani z vysadenia benzákov (tam som nemala žiadne) ani z opiátových analgetík.. proste vkuse preblesky/fleshe v hlave, divné veci.. a to som vysádzala pomaličky pritom, a trvalo to minimálne mesiac. A keď som o tom povedala doktorke, tak nie, to máte z niečoho iného, to nemôže byť Alventou.. hlavne že na nete je milión článkov, kde ľudia píšu, že to mali rovnako :/
@lawey no už som zmenila, hentá bola dosť hrozná, úplne v piči mala ja som jej vždy porozprávala aká som nervózna a ako mi je hrozne, a ona do záznamov písala "má sa dobre, pokojná, nálada dobrá" (som k nej chodila len kvôli tomu že ako jedna z mála v kraji mohla predpisovať Suboxony, ale už ich našťastie nepotrebujem, tak som mohla zmeniť)
trikrat, vzdy SSRI
tieto co mam posledne som ochotna brat po veky vekov, fakt velikansky rozdiel a necitim ziadne vedlajsie ucinky okrem sialenych lucidnych snov, co mam z kazdych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pre mna nebolo ich uzivanie zaujimave, v case pohody som absolutne necitil ich (rekreacny) ucinok a depresie som radsej riesil inak bo mi to iba prislo ako potlacanie priznakov a nie riesenie problemu.
a mam dost strach z drog na ktore sa lahko vybuduje zavislost.
a inak posldedna veta z @4
@aventine nepremyslala si zmenit doktorku? :/
tieto co mam posledne som ochotna brat po veky vekov, fakt velikansky rozdiel a necitim ziadne vedlajsie ucinky okrem sialenych lucidnych snov, co mam z kazdych
@wewo rekreacne antidepresiva?
to si neviem predstavit celkom, kedze maju dost pomaly a postupny nastup ucinku a pre deprimovanych ludi to nie su happy pills
ale zaujima ma, ako posobia rekreacne
AD čo mám teraz by mali mať keď tak opačný efekt