Do nedavna sa mi to hnusilo ale partnerovi to nevadi takze uz s tym nemam problem ani to neni take nechutne ako to vyzera byt. Ked mam kramy som z neho este nadrzanejsia tak mi je jedno kedy a kde
raz.. bolo všetko ok, ale tak 10 min po tom som mala veľmi silné krče.. neviem či z krámov ako takých alebo sexom.. tak pol hodinu som myslela že mi chce maternica vyliezť cez brucho.. potom sa to upokojilo.. po tomto zážitku som nejako nemala príležitosť to opäť vyskúšať.. alebo skôr odvahu
ale ak sa baba dobre osprchuje, sex ako taký nie je problém.. uterák pod zadok a všetko ok.. ten čas to vydrží
raz som ked som mala ,tak sme tak skusili, bolo to uzastne , mala som sice 2hy den kramy,ale ..ked sme to zacali robit.. tak ako keby som ani nemala kramy takze chute som mala poriadne ,bolo to paradne
raz som mal, a netuším čo je na tom také strašné. tak zo ženskej miesto priehľadnej tekutiny ktorá zasychá do biela tečie červenkastá ktorá zasychá do hneda, poserme sa...
@carrie Ani ja teba nepoznám ale raz som ťa stretol na jednej oslave už ani neviem koho ale dosť si toho vypila a ja tiež ale pametám si že si bola taká veľmy priateľská (inak povedané nadržaná)
@0mega1 * a to teda nechcem byť skeptická, ale tak vieš... nie je celkom normálne, aby ľudia vytvárali pohyblivé obrázky takých absurdít, k akým sme sa momentálne prepracovali .
@flussica no.. ja som nikdy nemyslel že raz uvidím ako niekto zabere psa čo zatiahne sliepku do búdy a snaží sa ju tam oplodniť (tú druhú časť by som ešte chápal)
Ale uznaj, že práve vďaka takýmto absurditám je tento svet taký úžasný a pestrý
tiež som nikdy neveril že uvidím to čo som vždy chcel skúsiť a hľa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nie nemala a ani nechcem ale tuto @ohavnost má pravdu, aj ja zvyknem byť vtedy najviac nadržaná
asi by mi to ani nevadilo.
ale ak sa baba dobre osprchuje, sex ako taký nie je problém.. uterák pod zadok a všetko ok.. ten čas to vydrží
??
poznáám ťa?? XD
super video
Ale uznaj, že práve vďaka takýmto absurditám je tento svet taký úžasný a pestrý
tiež som nikdy neveril že uvidím to čo som vždy chcel skúsiť a hľa!
@snehovavlocka Preco nie dinosaurus ?