@patricino ja to nevolám frajer ale automat, automat na trávu, automat na prachy, automat na kvalitný sex ale neznie to moc romanticky tak preto som to označila že frajír
@wolskeoko tomu ver, že je to ťažké a to ani nevypravam, o tom intelekte bo si myslim že taku intelektualisticku jebačku sa nepodari ziskat hocikomu a potom je vela chlapcov smutnych,ale ti s prachama to maju vyhrate.
Jak sa volala tá piča, čo tu len o prírode mlela? Tá jebnutosť mi pripadá na jednu a tú istú osobu.. A kľudne by som pod tento jeden veľký fake dosadil aj zajkauska.
@etelnair krutafunebracka bola síce riadna piča, ale na toto sa teda neťahá. Už mám dojem, že tie faky vytvára abaffy aby sme všetci z birdzu odišli a on to mohol v kľude zabaliť.
@coquette v blogu píšeš že chceš chalana tu to voláš len automat ty si tak jeblý fake, že to bolí aspoň si napíš na papier čo je čo aby si si sama/sam neprotirečil vo vyjadreniach
Mne je tiež ľúto za to utrácať, ale aj tak som sa k nej dostala...ne nevyskúšam, keď mám príležitosť? To je ako s cigami...ponúkli ma, nešlo mi to, tak už to odmietam...akože odmietam si robiť skil v niečom, čo mi od prírody nejde...ešte mám byť frustrovaná v tom, že neviem správne vyfajčiť cigu alebo jointa? Nemprosim velmi pekne...
A ľudia čo pišu že su to feťaci atd.. zamyslite sa, veď žijete v 21. storočí a neviete aky je rozdiel medzi travou a fetom ? si to vygooglite abo ja neviem dosť ubohe, ale tak, aspon sa nad tým viacerí pousmejú aky to su debilny ľudia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ja som travu nemal... trava mala mna!
moje morčatá to ale žrali bežne
ja som ešte nedospela do takého štádia vegetariánstva
Mám pocit, že tebe jebe tak kvalitne v tej lebeni, že si odnekadiaľ ušla, lebo to nie je možné.
==================
Psychiatrická liečebňa Sučany
ul. Hradiská 20
038 52
Sučany
Okres Martin
==================
Príď prosím tak rýchlo, ako to je možné, bude sa ti tam páčiť a nemusíš zaťažovať tvojimi blbými názormi toto fórum, hneď sa tu bude ľahšie dýchať.
P.S. : Nezabudni mi vynadať do zaujatých ko****v a podobne, lebo ma to bude taaaaaaaaaakto trápiť .
a je dost mozne ze to bude vsetko dokopy krutafunebracka
A hej, ale len vo vodnej lebo jej bolo tak zalostne malo ze by sa z toho nic neusulalo... Cize vlastne som ju ani nemala
a ani nebudem.
A ľudia čo pišu že su to feťaci atd.. zamyslite sa, veď žijete v 21. storočí a neviete aky je rozdiel medzi travou a fetom ? si to vygooglite abo ja neviem dosť ubohe, ale tak, aspon sa nad tým viacerí pousmejú aky to su debilny ľudia