@thunderstorm@2 zo skusenosti mojho okolia ma moderna horsie vedlajsie ucinky ako Pfizer. Ale zase som niekde citala, ze ucinnejsia je kombinacia oboch ... Ja mam ale vsetky 3 Pfizer.
Väčšina z tých, ktorí mali vedľajšie negatívne reakcie, sa s tým nikdy nepriznaju a sami seba budú presviedčať, že to s vakcinQou nemalo žiadnu spojitosť hahah
@julietdeyl@15 Poprosim si zdroj, na zaklade kereho si jako urcila tu „vacsinu“.
Co sa tyka tejto ankety, esteze tu mame jedneho trolla, co tu snad po nespocetnych antivaxx baitoch zrazu ide pre zmenu tvrdit, ze si nechal dobrovolne jäbnut tri davky a dostal z nich 72-hodinovu erekciu a asynchronnu mikaturu viecok. Radsej ani nechcem vediet, co vsetko su schopni pod zavaznymi vedlajsimi negativnymi reakciami chapat zrovna ludia, co su za posledne dva roky vzdy ready hned kazdu sebamensiu nepriaznivu okolnost prirovnavat ku holokaustu a tak podobne. Najlepsie, ked pri tom este ignoruju tych 10 ci kolko vakcinoQ proti kadecomu, ktore su tu narozdiel od tychto aj fakin povinne.
Co sa tyka naozajstnych vedlajsich ucinkov poskodzujicich zdravie, vacsi s nimi problem je hadam napriklad vymahat od statu odskodne, nez ze „oni sa nepriznaju ani do zrkadla because reasons“.
mňa dokonca ani po tretej dávke vôbec nebolelo rameno a to som sa takticky ako praváčka dala zaočkovať do pravej ruky (myslela som, že sa dva dni budem môcť vyhovárať, že nemôžem nič robiť nevydalo )
@julietdeyl@15 ale negatívne reakcie, ktoré nastanú pol roka po vakcíne s tým naozaj nemajú spojitosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mám fajzer-fajzer-moderna.
Co sa tyka tejto ankety, esteze tu mame jedneho trolla, co tu snad po nespocetnych antivaxx baitoch zrazu ide pre zmenu tvrdit, ze si nechal dobrovolne jäbnut tri davky a dostal z nich 72-hodinovu erekciu a asynchronnu mikaturu viecok. Radsej ani nechcem vediet, co vsetko su schopni pod zavaznymi vedlajsimi negativnymi reakciami chapat zrovna ludia, co su za posledne dva roky vzdy ready hned kazdu sebamensiu nepriaznivu okolnost prirovnavat ku holokaustu a tak podobne. Najlepsie, ked pri tom este ignoruju tych 10 ci kolko vakcinoQ proti kadecomu, ktore su tu narozdiel od tychto aj fakin povinne.
Co sa tyka naozajstnych vedlajsich ucinkov poskodzujicich zdravie, vacsi s nimi problem je hadam napriklad vymahat od statu odskodne, nez ze „oni sa nepriznaju ani do zrkadla because reasons“.
@julietdeyl @15 ale negatívne reakcie, ktoré nastanú pol roka po vakcíne s tým naozaj nemajú spojitosť