cawesko....nechcela by som sa spytat báb ktore to uz robili ze ci ked to robili po prvykrat ze ci nieco z toho mali...presnejsie ze ci mali orgazmus?..ja som sa pytala kamosiek a ony mi povedali ze z toho nic nemali,ze ich to iba bolelo......diky P.S pyta
Zalezi akeho budes mat/mas partnera. Ked to bude panic, tak skor nie ako ano. ALe ked bude skuseny tm kludne mozes mat. Ale zalezi to aj od teba, ci budes uvolnena a ci mu naznacis co sa ti paci a co nie (preto sa treba prstovat, aby sivedela co robi dobre...)
PS: este stastie ze ho tam mas inak by ta tu vsetci zjebali... ja tiez
Akoze nechapem taketo otazky, sak ked ti 10 bab povie, ze malo a 1 ze nie(alebo opacne) tak ti to aj nejako pomoze? sak to neovplyvnis, bude...nebude...uvidis...
a bolo to tu uz rozoberane velakrat, ze orgazmus a tak...
Andy2411: no hadam mi nechces nahovorit, ze sa to tu ani jediny raz nespominalo? si tu dobre ze par dni, tak pochybujem,ze si si stihla pozriet VSETKY diskusie co sa tu kedy zakladali...btw, len v tejto teme o zenach a dievcatach je asi 300 diskusii...plus minus...ale vsak jasne, komu by sa to vsetko chcelo pozerat?...co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
PS: este stastie ze ho tam mas inak by ta tu vsetci zjebali... ja tiez
tak potom na kery kokot sa pytas?
a bolo to tu uz rozoberane velakrat, ze orgazmus a tak...
Sa njprv pozri ake kraviny a kokotske fora pise a potom tu nieco nam rozpravaj ok?