samozrejme, úplne všetky, a potom mestá, vráťme sa k mestským štátom a s výkrikom "THIS IS BLAVA!!!" vyrazme proti hordám Trnavských a Košických kmeňov.
sprostá diskusia, ale ono pravdepodobne človek už ani nemá právo sa na to sťažovať, keď vlezie do nejakej ktorú pridal(a?) zmrdak, lebo je to vlastne hlúposť dotyčného že čakal niečo iné
súhlasím....podla mňa by sa mali oddeliť aj jednotlivé obce....ale čo to kecám, preháňam
jednotlivé domy vkaždom by boli hrdí iba na svoju parcelu a iným domom by vyhlasovali mikro vojny A v každom dome by mohol byť iný slang a kultura, nech sa majú prečo zabíjať
@millieandrea Ale ODdeliť a nie rozdeliť. Slovensko je rozdelené na Západ, Stred a Východ. Ale oddeliť ak správne chápem je myslené že by neboli súčasťou Slovenska.
@marek594 ODdelit stred a vychod potom malo byt napisane. a nie sever, juh a vychod (kedze sa slovensko ROZdeluje na zapad, stred a vychod). netusila som, ze to niekto nepochopi, ze co som tym chcela povedat
a inac je to fakt debilna anketa. tisickrat lepsi napad by bol vystrelit zakladatela ankety na mesiac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
sprostá diskusia, ale ono pravdepodobne človek už ani nemá právo sa na to sťažovať, keď vlezie do nejakej ktorú pridal(a?) zmrdak, lebo je to vlastne hlúposť dotyčného že čakal niečo iné
Ale pravdu máš, že od neho sa ani nič iné čakať nedá.
jednotlivé domy vkaždom by boli hrdí iba na svoju parcelu a iným domom by vyhlasovali mikro vojny A v každom dome by mohol byť iný slang a kultura, nech sa majú prečo zabíjať
@midnight super nápad idem sa zaň presadzovať
(ukážna sarkazmu aplikovaného na celý príspevok aj celu spoločnosť. Vďaka za pozornosť )
a inac je to fakt debilna anketa. tisickrat lepsi napad by bol vystrelit zakladatela ankety na mesiac.