@nobile tomu ver, že nie ja som si predstavila, ako si kusy mäsa vyhryzávate! Však... však ja...
Inak, tuto teoriu nekomprimisne razím, tak to má podľa mňa byť - dvojica je preto dvojica, lebo jeden má mať v sebe vždy presne také protilátky, aké potrebuje druhý a opačne. O tom sú dve polovice dokonale fungujúceho organizmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Co sme boli chori s priatelkou obaja spolocne par krat a sme jebali, vykusavali sa oto viac a ani lieky, nic a za dva, tri dni sme boli fit
Co ked som sam, tak sa serem z chripkou tyzden dva jak mamlas
Tak ja musím v prvom rade uznať, že nebývam chorá, čo sa týka chrípky a podobne, ale keď ma seklo v krížoch, tak to zázračne aj odseklo
No a s tyma krizama to v celku nebude az take nepochopitelne, ved to mas v podstate fyzioterapiu
Inak, tuto teoriu nekomprimisne razím, tak to má podľa mňa byť - dvojica je preto dvojica, lebo jeden má mať v sebe vždy presne také protilátky, aké potrebuje druhý a opačne. O tom sú dve polovice dokonale fungujúceho organizmu.
A potiť sa, potiť sa, potiť sa!