Mám dilemu. Kamoška ide mať za chvíľku 17 a ja stále neviem čo by som jej kúpila na narodeniny
...ťažko sa mi niečo vyberá keď ona má všetko nechcela by som jej kúpiť nejaký "gýč" ...niečo do 10-15 € Vás nenapadá?? nikto mi totiž nevie poradiť tak sa obraciam na Vás vopred Ďakujem za ochotu
no na customized originalne darceky by sme museli tu babu lepsie poznat, aspon ja ... narychlo ma napadne, pokial nema frajera: obalka z popisom "rychla pomoc do kabelky pri obliehani nechcenym a chcenym chalanom" - na nechceneho fotka nejakeho svalnaca s fixkovym popisom "milujem ta laska z celeho srdca, navzdy tvoj macko Janik", na chceneho cipkovane tanga nejakej farby, co jej musia nahodou vypadnut pri vyberani mobilu (navod na pouzitie a popis prilozit), ... ak ma frajera tak: velke tricko s potlacou "this shirt was inflicted by my boyfriends smell and i love to sleep in it",
hmmm 17, to je takmer dospelá tak jej daj nejakú "škatuľku do života .. myslím tým ... 1 žiletka, 1 kondóm, 1 tampón, taká ta mini fľaštička alkoholu, .. niečo v zmysle "v súrnom prípade použiť" alebo " 1 pomoc" .. len to musíš domyslieť čo všetko (aj strelené) tam dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nakoľko ešte nemá 18, tak detského šampanského, džúsu alebo niečoho podobného
lebo v tej dobe vyšlo cs a sme to drtili stále ako blázni
tak skús dačo podobné :d
zbláznim sa ja už fakt neviem čo jej mám kúpiť
/ja by som ani jednu s tych 4 spominanych veci nevyuzila/
každý sa obzerá čo to mám vo vlasoch