takže mám taký "problémik" ide o to že celkom intenzívne sa mi páči jeden chalan a už nejakú tú dobu sa poznáme a myslím že sme celkom dobrý kamoši ... háčik je v tom že sa mi začal dosť páčiť, zaujal ma a myslím že pri tom to ešte n
uuf keď ja fakt neviem cítim sa taký neistý a bojím sa že potom to už nebude také ako predtým :/ istá vec je tá že ak chcem vedieť čo si myslí mu to nejak musím dať vedieť no ďalšia vec je tá že momentálne má vzťah
mno, co sa tyka toho ,ze uz to nebude ako predtym tak s tym suhlasim ..lebo ked mu to povies nieco sa zmeni ,nehovorim,ze ho opusti a vrhne sa okolo krku tebe ,ale aj na vasom priatelstve sa nieco zmeni... takze to stoji za zvazenie..a vela stastia...
wow ľudia ďakujem vám všetkým za podporu a názory... asi budem musieť nájsť v sebe odvahu a nájsť spôsob ako to dať to von, a len veriť že to super dopadne a pri najmenšom to upevní naše priateľstvo... potom dám určite vedieť
ja by som v tvojej koži asi mlčal no, ale risk je zisk, nikdy nevieš, čo ak on k tebe cíti to isté, a to čo robí robí len zo zúfalstva? tak bež a povedz mu že ho miluješ!
Prajem vám šťastnú budúcnosť, vy zvrátené kreatúry ľudského bytia. Ešte šťastie, že sa nemôžte rozmnožiť, leda ak by si si z penisu vagínu spravil (možno sa to stane novým trendom, ak všetky dierky budú priveľmi ošúchané).
vždy je lepšie keď vieš na čom presne si než si robiť zbytočne nádeje alebo možno by aj mal o niečo záujem ale ak mu to nedáš najavo tak sa to nedozvie a prídeš o šancu...takže povedať, alebo aspoň naznačiť by si mu to mal
No, ak má teraz on vzťah, tak určite nerob nič, alebo, skús zistiť či ho naozaj ľúbi, možnože strieda partnerov lebo čaká na teba Ale skôr sa prikláňam k tomu, že by si mal počkať...Ja som sa neraz zamiloval do svojho najlepšieho kamaráta...no problém bol v tom, že každý z nich bol čistý heteráč Nerob zatiaľ nič...nepokazíš medzi vami nič...ak by si mu to povedal, mohlo by sa to pokaziť. No vraví sa, že priateľstvo je ako láska bez krídel...možnože takto to má byť ...Nakoniec, sám sa budeš musieť rozhodnúť.My ti tu môžeme len poradiť, konečné rozhodnutie zostáva na tebe...a možno to nebude správne, ale radím ti počúvnuť srdce (ale nezabudni na to, že máš aj hlavu) Každopádne držím palce, aby ti to vyšlo a daj vedieť ako to dopadlo
ahojte, ešte raz moc dík za vaše názory, ešte som nemal príležitosť sa s ním stretnúť, zatiaľ si to ešte riešim v hlave ... no nech to dopadne akokoľvek skončíme vo veľkom objatí
takže sa to už konečne stalo no... aj keď mi to nevyšlo celkom tak ako som chcel no nevadí ... no a nič nové z toho teda nevzišlo, ale ako som povedal to objatie bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Prajem vám šťastnú budúcnosť, vy zvrátené kreatúry ľudského bytia. Ešte šťastie, že sa nemôžte rozmnožiť, leda ak by si si z penisu vagínu spravil (možno sa to stane novým trendom, ak všetky dierky budú priveľmi ošúchané).
drzim palce
a ideme ďalej ...
Poznam pocit ked sa mi niekto paci a neviem co mam robit.. ale my vieme co mame urobit len sa to zda pre nas nerealne a to preto ze si malo verime.
Povedz mu co citis aby ste obaja vedeli ake vztahy vznikli medzi vami.