No mám probém... Zaľúbila som sa do jedného chalana, lenže on má už 3,5 roka frajerku. On tiež ľúbi mna..u nich je to už taký stereotyp..ani sa nemilujú ani pusu si nedajú..no proste nič..Tajne sa stretáva so mnou..chcel sa s nou už aj rozísť, ale nedovol
ked je to uprimne z jednej aj z druhej strany.......tak jednoznacne najprv rozchod potom sa az stretavat...bolo by blbe stretavat sa za chrbtom oficialnej priatelky s inou babou...toť moj nazor
Pusinka ty a nemala si nahodou v jednej diskusii frajera ktory ta nevie urobit, v druhej diskusii ta uspokojuje aj s malym vtakom a teraz toto? Nejako sa mi to cele nezda...
hmmm. robit si z lasky dobry den oplati sa to? Ak im to vo vstahu neklape tak sa maju rozist. A dat sa do kopy s tebou. vsak ju podvzadza aj ked ju nelubi. Nech ju pusti a ide s tebou alebo ste taky zatupeny, ze radsej po tajme ako na verejnosti? Dakedy mi ani na rozum nejde to, ze niekto je uz skoro dospely (18 rokov) A nevie robit spravne rozhodnutia
Hm tak toto je presne to co som ja zazil nedavno pred casom kamosova holka sa mi lubila a ja jej a stretavali sme sa a presne tiez maly vo vstahu stereotip.A vies co so m spravil ja vykaslal sa nato lebo co je to za cloveka ked s niekym sa stretava za chrbtom?Skor neskor by mi to urobila aj mne zamysli sa nad tym hej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov