Vlasy si umývama si každý tretí den. Ked si umyjem vlasy na druhý den ich ma velmi pekne ale to iba rano ked is ich rozčesem ale o niekolko hodin su zachlpeme a otrasne pouzivala som na to aj lak a tužidlo ale nič nepomaha čo mam robit aby boli pekne stal
Blbost,vlasy si v ziadnom pripade neumyvaj kazdy den.Iba ti zoslabnu a budu este"chlpatejsie"Maly by si pouzivat bud nivea al.Gliskur.Mne pomohlo to druhe,ale kazdy mame ine vlasy.Umy si vlasy jak si zvyknuta,kazdy 3 den,pouzi balzam,kuru a nechaj si ich uschnut na volno-bez fenu.Kazdy 5-6 den pouzi specialnu vl.kuru od G.K.Okrem toho je vela receptov na udrzbu vlasov.
hh jj a ja rano rozcesem a pridem do skoly a mam ich take zlepene a bez objemu aj ked rano ked idem do skoly ich mam s objemom ....aa ja to asi chapem to bude tym vetrom .... ale nemam ich mastne ked pridem do ksoly hej?
Len sa nezameraj len na to umývanie alebo neumývanie. Keď, tak skôr vyskúšaj nejaké prírodné šampóny ktoré vlasy tak neničia aj keby si si ich umývala každý deň.
Určite vyskúšaj nejaké domáce recepty. Rôzne balzamy na vlasy a tak, ktoré si vieš vyrobiť(namiešať) aj sama.
Tak si ich očes aj v škole. To je taký problém odísť sa očesať na záhody? Veď keď mám zachlpené vlasy, tak sa očešem. Sama si povedala, že po očesaní sú najkrajšie. Ja sa češem viackrát za deň. Nikde nie je napísané, že účes vydrží 24 hodín.
aj ja maam hroznee vlasy vzdy ked is ich umyjem tak rano su ako po vybuchuu boze vyzeram ako lev a ked si ich rozčešem tak pridem z kupelne do obyvačky a už su zase rozchlpatene a hnusnee zlepeneee ja som puozivala vselico ale niic jaj vlasy su hroznee
Tak ale to mas proste take vlasy... ja som sa tiez snazila zistit cim tie vlasy uhladim asi 3 roky ale potom som sa na to vybodla ja ich mam krepovate aj ked si ich vyzehlim, aj ked teda trochu to pomaha....
Všetky baby, ktorým "zchlpatejú" vlasy za pár minút, máte spoločný problém: suchú pokožku hlavy -> suché vlasy
Chce to kvalitný šampón, vlasovú kúru a chrániť vlasy pred poveternostnými podmienkami (v zime ľahká čiapka, vo vetre pevný účes a nie rozpustené vlasy). Výsledok je istý, no nepríde za týždeň ani za dva...
no ako sa to vezme pekne,ale ak mas dlhe vlasy nedavaj si lak,to ich len lepí skus pouzit nejaky styling cijaviem na lesk,vyrovnanie alebo co uz chces,na trhu je toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A viac-menej súhlasím s Lussy11 akurát nemyslím že treba práve jednu z tých dvoch značiek, ale určite odporúčam nejaké balzamy a kúry a podobne...
A možno keby si zašla za nejakou kaderníčkou, tak by ti vedela povedať čo presne na tvoje vlasy
Určite vyskúšaj nejaké domáce recepty. Rôzne balzamy na vlasy a tak, ktoré si vieš vyrobiť(namiešať) aj sama.
Chce to kvalitný šampón, vlasovú kúru a chrániť vlasy pred poveternostnými podmienkami (v zime ľahká čiapka, vo vetre pevný účes a nie rozpustené vlasy). Výsledok je istý, no nepríde za týždeň ani za dva...