teraz v zimnom období sa mi medzi prstami na tých hrboľčekoch alebo ako to nazvať začali robiť také "priehlbiny" a občas z nich tečie krv, neviete čím to je? (rukavice nenosím, tak ma napadá zima alebo že sú ruky
@kajooooooooooooooooooooooooooo riadne si natieraj ruky a stale ked ides von si daj rukavice, mozes mat zimny exem. ja to mam a je to velmi neprijemne... kozu mas ako hroch...
@kajooooooooooooooooooooooooooo aj kamarátke a má alergiu na šampony, šminky, krémy .. teda iba na tú látku ktorá sa tam nachádza takže bio kozmetika to istí, ale to je jedno ved ja som to spomenula len tak jasné, že to nemusí byť hned alergia
ja to mam pravidelne cez zimu, prsty a hánky mam cele popraskane a krvave,bola som u kožnej minuly rok a dala mi na to taku masť tak skus isť tam,,ale nepomohlo to nejak extra. skus si predtym ako pôjdeš spať nakremovať ruky a daj si rukavice na noc ja som tak spavala tyždeň a mala som chvilu pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@robitusin to ma ako prvé napadlo
@nemammeno toto sa mi robí prvý krát v živote, takže alergiu vylučujem
samozrejme, že je to preto.
alebo si odrež končatiny, keď ti to prekáža -.-