Ahojte, hravali ste sa niekedy s legom? Ja ked som bola mala a teraz ma lego opat chytilo,ale skor ako zberatelku.Dokonca, dost aktivne zhanam take,ktore uz nepredavaju.Ak nieco mate,ozvite sa Je tu niekto podobny,alebo aspon aky je vas nazor na to?
@kosmiklove ale je to jednoducho podstatná súčasť môjho detstva a je mi úplne jedno, že je to len napodobenina.... (zaujímaloby ma, čo si s tým ty robil, keď sa ti to lámalo)
mám rád lego,som normálny (myslím si) Fakt dostanem tak raz za pol roka chuť na lego a staviam si celý deň a neviem sa od toho odtrhnúť A Chevo mám tiež a mám to rád rovnako ako Lego
presne ide o tu sucast detstva a cenovu dostupnost ... a CHEVA sa vyraba dodnes a stale je v tom cenova dostupnost ... a je aj pre mensie deti / ma vacsie skladacky ako lego ... a tie "vykradacky" to su vsetko bludy a navyse nepodstatne
@hetfield Cheva pouziva iny princip, nez ten na ktory ma lego patent. To, ze stavia sety velmi podobne legu z osemdesiatych rokov je nieco ine. A inych stavebnic podobnych jednemu, alebo druhemu je plno.
@smajdalf TOMU VER !!! Merkur, som si spravil vlak a zprevodoval elektromotorceky a mi aj behal, to bola stavebnica jak LUSK, vsetko sa z toho dalo spravit !
@etelar ja viem, merkur je fakt bomba, ja to este stale mam doma, si pamatam, ako som to s otcom skladal.. akoze dovis, lego je fajn, ale hento bola HRACKA jak khokho brutalna
@n0win0u my sme to tiez s otcom stavali, sa pamatam nejaky silny kladkostroj ci co sme raz robili ale tak to bolo vymyslene ten system kladiek ze aj tatko bol z toho konstrukcne v pici uz
@etela jj taku knizocku staru si mal k tomu ne ? ja som robil nejaky obri jerab, to tiez dopici seljake haluze tam boli prevodovane ale dvihalo to dobre, si pamatam, ze som na to minul vtedy asi VSETKO uplne ( kolesa ako zavazia, proste 3 take velke krabice merkuru )
@n0win0u Merkur bola jednoznačne najlepšia vec ktorá sa dala kúpiť... My sme to mali dakde u dedka, strašne veľa toho, ale nič som nenašiel Sa bojím že to skončilo u dedka v kovošrote kde robí... Teraz je to už normálne zberateľský kúsok...
@n0win0u my sme to tiež mali na povale... Prehľadal som ju celú a nič... Ale znova sa to dostáva na trh, asi, brat dostal na minulé narodeniny od frajerky krabicu (má 24, ona 25 Lega mám kopu v pivnici, od toho som sa nevedel odtrhnúť keď som bol malý A potom sme len stúpali na kocky aj s bratom čo sa mi furt nejaká zatúlala
inac ozaj @ghostsgirl co take zhanas z toho lega? lebo aj co som pozeral inzeraty a tak ma napadlo ze to sa da normalne este dobre predat tie co sa nepredavaju a ma ich clovek kompletne
@tommyhot konkretne najviac zhanam sety zo serie PARADISA alebo cokolvek co ma zaujme...napriklad aj takych rytierov alebo kovbojov by som brala, brat sa s tym rad hrava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a lego je fajn
teraz som normálne dostala chuť nájsť to moje, ja som mala aj takú nemocničnú sadu
BTW čo by som ja dal za také GIGA LEGO s tými sadami hydraulických systémov, prevodov a motorov :/ take si raz kupim !
Ja zbieram a skladým modely lietadiel a vojenských stíhačiek
Si normalna teda urcite v tomto
Ale inak niečo obdobné páve robím, lebo si zostavujem model slnečnej sústavy , ktorý si zavesím na stop
@ghostsgirl mam toho dost doma..a chcel by som si aj nieco vacsie kupit este ked budu peňáze
Ešte ho mám doma dosť, aj s @kachie sme sa s nim minule hrali.
@etelnair také chcem !
tusim to je nieco novsie teraz ale tie diely su proste tie iste jak v merkure boli