Takze takto lubim dievca ona lubia mna a predsa mi hovori ze sa ma boji tak neviem .. niesom jeden z tych drsnych tipov akurat naopak v com je problem ked ma miluje a nece sa ani stretnut?
Mjev: no tak bud je čudná, alebo nevie čo chce, alebo nevie naisto či ťa miluje, alebo má iného, alebo je moc neskúsená, alebo jej zakázala mama , alebo je kurva a nechce sa viazať, alebo je zranená z predchádzajúceho vzťahu..tak čo vyberiete
8- zo zaciatku tam bolo aj kusok citliveho, empatickeho pristupu..no druhu stranu si nemusela napisat..myslim ze tebe by tiez nebolo extra prijemne keby si mala problem s chalanom ktoreho lubis a niekto by na neho napisal ze asi je buzerant...urcite ta Mjeyova holka nieje kurwa to by bolo silne kafe!
a chceš povedať že to neni možné??že je kurva a zatajila mu to??hej chápem čo chceš povedať..jj máš pravdu..ale vidíš nakoniec sme sa dozvedeli že jej mama je kurva hh
lol sak ste rovnako stary...20 rocny ludia vedia uz co a ako riesit...btw a ser na to ze jej matka je kurva...co ta trapi jej rodina? ja som nikdy netuzil spoznat rodinu byvalych som povedal vzdy ze naco...sak chces chodit s nou a nie s jej matkou
tak ju nejako prehovor...snad poznas metody lichotok a klamstiev na balenie bab(ale tie si kazdy musi vyvinut sam)...klamstva myslim v dobrom len take male lzi...nieco typu nemozem bez teba zit atd
Skusil si sa jej jednoducho spytat, co mozes urobit preto aby sa prestala bat ? Ja osobne by som isiel hned ku korenu veci, avsak opatrnym stylom. To znamena, ze by som na nu netlacil, avsak dal by som jej takto kladenymi otazkami pocitit, ze mi na nej zalezi a ze chcem aby nastala zmena. Avsak tu zmenu musia chciet dvaja, ak sama nebude vediet vysvetlit "v com" je problem ... tak to ti neporadi nikto a budes musiet dalej cakat, alebo sa na to vybodnut. Thats it !
a to kolko ma rokov ? ... to daka velmi placha baba... mne sa daco podobne stalo s jednou 14rocnou babou no davnejsie ... vraj sa do mna zalubila strasne... no ja som ju lubil asi pol roka pred tym uz... ale ... co ja viem ci nemala dako vazzne chalana pred tym alebo co ale strasne vystresovana bola ked sme boli spolu a tak... ... ja ti neviem.. ak je to fakt ze nejaka 18-19 rocna baba tak to nechapem.. vies baby su velmi cudne... v niektorych veciach jej povec narovinu ze ju lubis ze s nou chces byt a ze preco ked ona etba tiez lubi tak preco sa ta boji... nejako to ries kym si to nerozmysli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a chceš povedať že to neni možné??že je kurva a zatajila mu to??hej chápem čo chceš povedať..jj máš pravdu..ale vidíš nakoniec sme sa dozvedeli že jej mama je kurva hh
no k téme: ja sa niekedy tiež bojím, že napr. som dosť pekná, že neviem, čo by som mu povedala alebo mám proste jebák na nose