Ahojte!Končím druhý ročník na gympli,bohužial,tento rok bol pre mna psychicky extrémne ťažký(úmrtie v blízkej rodine,zranenie chrbtice).Odrazilo sa to na mojich známkach.Chcem ísť na farmáciu,no tento rok mám z bio 2 a z chem 3.Mám šancu sa dostať do KE?
Kašli na známky, choď na školu, kde sa robia prijímačky, či už scio, tsp alebo odborove testy... dober si čo si zameškala a myslím, že nebude problém sa na školu dostať.
@Beatlesgirl@Obrvonjottr ďakujem za odpovede, myslela som, ze sa nedockam( co sa tyka vedomosti, tak tie myslim ze mam(napr. z chemie rozumiem vsetkemu a tie pisomky som dokaslala ani sama neviem jak)...bavia ma lieciva a zistujem si veci aj pomimo
@_idontf_withyou nerob si starosti so známkami, ja som maturoval tento rok a zmaturoval som na 3ojky a som prijatý na medicinu do kosic proste som sa ucil na prijimacky
Fakt kasli na známky, nikto na ne nepozera
@_idontf_withyou 40ty
765/800 bodov, zbytocne chyby z nepozornosti a rýchlosti, za ktoré som stratil cca 20 bodov. No nič, som ponauceny, radsej pomalšie
polka vysokých škôl ti na známky kašle, takže sa normálne nauč biochem na príjimačky z podkladov a dáš to ľavou zadnou, inak príjimačky tam nie sú moc ťažké, ani príkladov neni veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Fakt kasli na známky, nikto na ne nepozera
765/800 bodov, zbytocne chyby z nepozornosti a rýchlosti, za ktoré som stratil cca 20 bodov. No nič, som ponauceny, radsej pomalšie