Mam strašne male prsia, suvisí s tym nejako vaha??
Moj chalan ich aj skusal chytat ale...a powedal mi že s toyhto asi mlieko tiecť nebude ....mam 15...Pri sexe mu chybaju ja ho velmi lubim a nechcem ho stratit na moju velkost nexistuju ani podprsenky plosim poradte!
pises, ze mas 15 v porfile 20 kolko teda mas? aku mas vahu? vsetko moze suvisiet aj s tym. a ak mas 15 tak to ti dorastie. Alebo sa pozeras na take co maju 15 a maju ich dostatocne velke. prsia nie su dolezite dolezite je to, aby si mala susku co zo zenou ktora ba mala prsia ale nema by susku. a daj si odpoved
55lienka ale ma pravdu pre kazdy clovek vnima inak velkosti ale ked autorka povedala, ze na ne niesu ani podprsenky tak mas potom nulky. ale fakt netrap sa nad takymi chujovinamy. pokail ta lubi tak mu to bud jedno. a aj tebe by to malo byt jedno. ak ti nenarastu do 20tky tak si daj implantaty
a na co ich ces zvadsovat? cervene vino obsahuje voalke latky. ktore ked vmasirujes na prsia mozu opodrast. potom su tabletky ktore su dost drahe. zvadsit sa daju aj umelo cize nic moc. POckaj casu ako husa klasu. ani moja sestra ich nemala velke a uz je to ine a uz ma 21 a mala 15 a nemala bohvie co a za 4 roky ajhla uz mala. vsak to su geny. sa vyvijas papaj. stravuj sa vyzivne nebdue vychunduta a vsetko bude fajn (to je aj taka pesnicka)
hena7 lebo si treba udrzovat aj postavu. niektore s toho scvoknu. a mala by si maj aj svalou hmotu. vsak zajdi k zenskemu a ten ta posle na mamografiu a budu ti cicky fotiti onym rotgenom a pridu na to ci budes mat alebo ich nebdues mat
Btw Hena7 zacni uzivat HAK a pravepodobne z toho priberes tak ze budes mat aj pekne velke prsia, samozrejme aj rit, ale pri tvojej vahe, by to nevadilo..
inak ty si uz nezkladala jednu diskusiu o to, ze tvoj chalan sa s tebou nechce milovat?Asi ani,ale si asi rozdvojena osobnost ked tu pises,ze to tvojmu priatelovi prekaza pri sexe . To sa len nudis doma a vypisujes somariny aby si sa nenudila ?Alebo trpis schizofreniou?Ak nevies ,co to je tak si to najdi na nete ,alebo chod k psychosovi , mozno ani ten by ti nedokazal pomoct . Dnesne decka uz su vazne ................
Na velkosti nezalezi... ale na formu hej! Su baby ktore maju velke prsia ale nemaju taku prijemnu formu... par klikov a budu pekne okruhle. so zadkom je to takisto
hlavne priber moja. toto uz je na anorexiu. ked priberies urcite ti aj narastu. ja som teraz schudla a schudla som naozaj vsade. ach jaj... a pomaha aj ked cvicis. zevraj pomaha aj cierne pivo... no jooo... chlastat se musi
a k tomu tvojmu chalanovi... to musi byt teda riadny k*k*t!!!! keby ta naozaj lubil, tak sa mu budes pacit taka aka si. ja mam sice A-cka, ale pre mojho chalana som najsexi baba na svete. ja by som na tvojom mieste skor uvazovala nad zmenou chalana ako nad tym, akym sposobom si zvacsit obvod hrudnika.
no 165cm/40kg ani sa nedivim ze (ne)mas kozy ako 4.tacka na ZS. pozri si neake fotky anorekticiek (vlastne pozri na seba) a fotky normalnych bab 165cm/55kg a posud, ktora ma vecsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
za 1.Velkost prs nesuvisi s tvorbou mlieka
2.Mas 15,vyvyjas sa!
3.A aj keby?No a?Pre chlapca,ktory ta ma rad budes najkrajsia na svete.
jj fasa..skoro jak rocky balboa v piatom diele.. ale len skoro..
Btw Hena7 zacni uzivat HAK a pravepodobne z toho priberes tak ze budes mat aj pekne velke prsia, samozrejme aj rit, ale pri tvojej vahe, by to nevadilo..
A tu fotku...
A ako pisal tommyhot, z HAKu by si pribrať mala.
a k tomu tvojmu chalanovi... to musi byt teda riadny k*k*t!!!! keby ta naozaj lubil, tak sa mu budes pacit taka aka si. ja mam sice A-cka, ale pre mojho chalana som najsexi baba na svete. ja by som na tvojom mieste skor uvazovala nad zmenou chalana ako nad tym, akym sposobom si zvacsit obvod hrudnika.
Ty si podla mna este mladucka, pockaj do 18nacky a ak ti viac nenarastu, chod na plastiku