my name is Fina Dagba from West Africa,i saw your profile and i love it i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email thus finadagba11@yahoo.com.sg ).I will be waiting to recieve your lovely reply s
takýchto sprav mi tu prišlo už asi cez 5, mažem to, su to vybielovači bankovych kont. Ked si s nimi začnete viac pisať, prídete na to sami. Mna sice neokradli, kedze som to zistil v čas. Okradli inych
6 - nemas, ale zbytocne marnis cas Mne inak pravidelne chodia, nie sem, tu to bolo prvykrat, ale na ine adresy, ale to ani necitam, hned to zmazem, vzdy su to bud srdcervuce pribehy 14 rocneho dievcatka, co ma leukemiu alebo rodiny z juznej ameriky, co prisla o cely majetok, niekedy aj holka, co ma o mna zaujem
Ja som tej fine odpisal nastastie z firemneho mailu, takze ak by to chcelo spatne posielat akekolvek subory ( reklamy, trojanov ) tak to dufam, nas firemny fw zachyti.
Inak aj som si myslel ze su to spamboti, ale tak jeden nikdy nevie
Doslo mi aj od lindababy2, dokonca hned 2 krat ten isty. To uz som ignoroval.
Teraz sa normalne hanbim ( ked vezmem, ze este pracujem v IT fachu ) ale bral som to ako dobru prilezitost ako si dobre precvicit anglinu ... skoda ze to nevyslo
with your own email adress,to enable us have a direct contact with each other,at desame time i will show you my picture and you also know more about me
Tak sa pýtam, je tu tucet zbytočných serepetičiek, značiek a somariniek, ale kde je tlačítko spam? To je taký problém? Admin, aspoň by si videl hneď čo ti zbytočne zahlcuje stránky a mohol s tým okamžite niečo robiť.
LOL tak taketo mi uz dlho neprislo kedysi davno hej a bolo zaujimave ze americanka vedela po slovnesky ale pisala just v anglictine hmmm ti amici sa len hraju ze nic nevedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja som tej fine odpisal nastastie z firemneho mailu, takze ak by to chcelo spatne posielat akekolvek subory ( reklamy, trojanov ) tak to dufam, nas firemny fw zachyti.
Inak aj som si myslel ze su to spamboti, ale tak jeden nikdy nevie
Doslo mi aj od lindababy2, dokonca hned 2 krat ten isty. To uz som ignoroval.
Teraz sa normalne hanbim ( ked vezmem, ze este pracujem v IT fachu ) ale bral som to ako dobru prilezitost ako si dobre precvicit anglinu ... skoda ze to nevyslo
hello,
my name is juliet,i am a young beautifull rommantic girl from africa and also cearly,
well i saw your profile on this site (www.birds.sk)and i love it,
i will like us to click togather,please contact me through my email adress thus
(julibaby207@yahoo.co.in )
with your own email adress,to enable us have a direct contact with each other,at desame time i will show you my picture and you also know more about me
thank you for your understanding
hopping tohear from you soonest
yours juliet
len koho oslovit teraz?
rofl rofl rofl rofl