Marble nails - prečo sa mi lak na nechty zleje do špatných vzorov?
Takže baby, chcem sa spýtať či ste už niečo podobné skúšali... ja mám doma aspon 5 rôznych značiek lakov a ani jeden sa mi nerozpíja tak, ako je to vo videách
ak sa aj o to pokúsim tak ked ponorím nechet to vody sa mi to uplne zleje do špat
toto je len príklad..nemusí to byť také farebné a už vobec sa mi nepáči dlžka tých nechtov...ale tu sa asi človek pomoci nedočkane... ale k hovadinám sa vyjadrovať viete všetci ...dakujem
mam laky esence, colour and go, konkretne =D... a islo to, akurat netusim ako to mam spravit tak aby sa mi to nenalepilo vsade na prsty ale iba tam na necht kde ma =/ vykaslala som sa na to =D
Ja som pred pár dňami dospela k záveru, že je fyzicky nemožné spraviť to Mám dobrých 50 funkčných lakov doma a VOBEC proste, len dva sa mi aspoň trocha rozpili keď som ich kvapla, ale len prve dve kvapky, ďalšie už vobec. ĎAlej aj tak sa mi to nevytváralo presne od stredu tej nádoby, ale hocikde v jednej tretine a proste aaa ešte teraz som vytočená A keď ž som aj nejaký škaredý skušobný vzor leda bolo dokázala spraviť, presne jak ty hovoríš, keď som tam ponorila prst, hocijak sa mi to zlialo a hlavne sa mi v strede nechtu vytvorila asi pol centimetra vysoka hruda
To len tak aby si vedela že nejsi sama, ktorá to absolutne nechápe
@h8u som rada... raz som čítala že na to treba špecialne čínske laky inde tvrdili že práve naopak obyčajné lacné čínske...tak neviem... zase ma to na nejaký čas prejde a budem to znovu skúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Úplne hnusné to je.
(ja som rada, keď to nalakujem nejako jednofarebne tak, že to nevyzerá, akoby to robilo päťročné decko
@gwendolyn ja sa s tým už trrápim asi 2 alebo 3krát a stále mi to nevychádza
Ja som pred pár dňami dospela k záveru, že je fyzicky nemožné spraviť to Mám dobrých 50 funkčných lakov doma a VOBEC proste, len dva sa mi aspoň trocha rozpili keď som ich kvapla, ale len prve dve kvapky, ďalšie už vobec. ĎAlej aj tak sa mi to nevytváralo presne od stredu tej nádoby, ale hocikde v jednej tretine a proste aaa ešte teraz som vytočená A keď ž som aj nejaký škaredý skušobný vzor leda bolo dokázala spraviť, presne jak ty hovoríš, keď som tam ponorila prst, hocijak sa mi to zlialo a hlavne sa mi v strede nechtu vytvorila asi pol centimetra vysoka hruda
To len tak aby si vedela že nejsi sama, ktorá to absolutne nechápe