neviem ti povedat ja som par krat za zivot hulil ja len pijem ale poznam par ludi co hulili kazdy den asi a uz nehulia alebo hulia menej lebo uz to bolo fakt vidiet na nich ako boli vymleti trochu a teraz uz su na tom lepsie ale neviem ako to dokazali asi ich to proste preslo alebo co
Aké mám skúsenosti? Proste, v istom bode to už bolo neúnosné a na úplne racionálnej báze som rozpoznal, že ideálne by bolo prestať.
Žiadny tlak, proste som s tým skoncoval.
prečo by si prestával?
btw, niekde som čítala, že tuším po dvoch týždňoch od abstinencie klesá chuť na akúkoľvek látku a po 60 dňoch chuť už úplne zmizne, tak si daj motiváciu tie dva týždne a potom to už bude len lepšie
ja som pred desiatimi rokmi dostal zadarmo od katechetu - teda študenta bohosloveckej fakulty veľmi fajnovo vysušenu naplnenu po okraj v detskej vyžive.Ked som to hulil tak som videl všetky vitraže v kostoloch - dobra umelecka inšpiracia,,,Potom som bol v Tatrach na private spolu s nejakymi filmarmi /nerskor som sa dozvedel že to bola Jakubiskova partia filmarov/a tam v kuchynke mali asi pol litra v koreničkových flaškách, Majitel penzionu sa stazoval že vždy ked pridu filmary z natačania robia strašný bordel...Pointa - nikdy som nič nekupil a už je tomu 8 rokov a necitim žiadnu potrebu si dať šluka -miesto toho meditujem a budhisticka dvojhodinova meditacia všimavosti a vhladu mi da viac ako joint.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Aké mám skúsenosti? Proste, v istom bode to už bolo neúnosné a na úplne racionálnej báze som rozpoznal, že ideálne by bolo prestať.
Žiadny tlak, proste som s tým skoncoval.
btw, niekde som čítala, že tuším po dvoch týždňoch od abstinencie klesá chuť na akúkoľvek látku a po 60 dňoch chuť už úplne zmizne, tak si daj motiváciu tie dva týždne a potom to už bude len lepšie