hm nist w zlom ale podla mna Mansom..neznasam ho...je HardRock aj sa to tak uwadza.napr. na MTV minule bolo Top 10at 10 HardRock a jeho mOBSCENE bolo na 3 mieste...aj ked o tom tretom miesto zrowna nie som preswedcena..
. Mischulqa >>>> počul som aj iné hardrokové kapely a jeho tam vonkoncom neradím MTV je mainstream a všetko sa tam zlučuje do jedného veď aj na VH1 je program vh1 Rocks a dávajú tam punk metal čize chápeš?
» en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Ma... ešte aj wiki hovorí že je to alternatívny metal a hraje ešte aj kopu iných druhov ale určite nie hard rock ten znie inak
Marilyn Manson je skvela partia, hlavne do auta alebo na nejake sialene skopiciny milujem od neho hlavne Tainted Love a This is a new shit...proste je skvely...casto ho pustam do juboxu v mojom oblubenom music bare
Nikkamanson >>>>> no neviem ale na začiatku hrali hardrock či ten agressive ako napr song z albumu antichrist superstar rock is dead to dokazuje ale časom sa troch začali meniť ale základy sú hardrokové hmmmmm
Nikkamanson>>>>>nieje celkom pravda ze sa da marilyn manson povazovat za skupinu.na akciach a podujatiach sa prezentuje ako jedinec a nie so skupinou, čo ho len doprevadza. Napr. aj Bruce Dickinson ked sa stal samostatnou jednotkou, tak nasiel partiu co ho doprevadzala, ale neniesli vsetci nazov "Bruce Dickinson"....
Dicki - neviem ako si na to došiel,že Marilyn Manson vystupuje na koncertoch ako jedinec,videl si nejaký jeho koncert?.....a je to jedna z najkultovejších skupín,aj keď teraz už trošku upadajú,ale milujem ich,ale skôr tú starú zostavu....ale treba uznať,že Marilyn Manson je krásny,inak je to skupina a aj on ako jedinec je Marilyn Manson,je to troška nespravodlivé,že celá skupina sa volá podla spevákovho pseudonima,ale je to tak,to nech si vyriešia oni medzi sebou....
Aniz>>>>>prosim pis mi v zenskom rode no to vies, ale furt sa vsade pretrca len on sam, aj v klipoch, proste vsade.a ked o nom samom pisu v nejakom casaku alebo kde tak vzdy jeho oznacuju za Marilyna Mansona.lebo casto citam napr. titulok ze - spevak Marylin Manson sa chysta na koncertne turne... a nie ze skupina Marilyn Manson sa chysta...brala by som to ako diskriminaciu voci zvysku "kapely"....
Dicki-prepáč, no v klipoch vystupujú všetci členovia skupiny ,možno v tom najnovšom nie, a to že sa skupina volá podľa speváka,na to som už odpovedala,že je to ich vec,ak im to nevadí,tak mne je to jedno......
Ja sa drzim tej teorie ze Marilyn Manson je iba jedna osoba a nie skupina lebo aj clenovia skupiny maju svoje umelecke mena, cital som o nom jeden clanok bolo to viac menej antimansonovske pisal to nejaky silne veriaci christial ale bolo to po anglicky skusim najst link a pastnem to sem ked su tie veci co tam on popisal pravdive tak manson je fakt riadny satanista homosexual mozno bi a nutic malych deti k samovrazdam hmmmm mam ho o to radsej
Schizofrenik -no Mrilyn Manson nie je úplne satanistická skupina a ani o ňom sa nedá úplne povedať,že je to satanista,je síce alchimista,ale verejne nikdy neprehlásil,že sa radí k satanistickej viere,no,homosexuál určite nie je,možno bi,ale ani to,to čo robil,robil kvôli tomu aby provokoval silne kresťanskú spoločnosť,lebo bol tak kresťansky vychovávaný a študoval v cirkevnej škole,kde ho neznášali a odkiaľ ho neskôr aj vylúčili.A to,že je nútič mladých ľudí k samovraždám je dobrá blbosť,lebo on ich nenúti,ale má pár albumov ,kde má neskutočne depresívne texty až tak strašne,že vyznievajú dosť samovražedne.....
Aniz> blbo som sa vyjadril jeho začiatky boli satanistické tak ako aj koncerty a tie tvrdenia sa dajú aj nemusia vyvrátit lebo kazdý tvrdi svoje je pravda ze manson mno jeho prave meno mi furt vyfuci z hlavy neznasal cirkvu prave pre to lebo chodil do cirkevnej skoly do kostolu chodieval v satanistickom obleceni aspon nejake znaky nápisy a mal pohlavne stiky v kostoloch dalej chcel aby mu na koncerte zohnali male dieta ktore by mohol drzat satanisti totiž uctievaju obety (sú tri druhy satanizmu a on bol v treťom stupni ) ved to aj urobil v klipe personal jesus
Hadate sa , že aky je to štyl, je mi to totalne jedno hlavne že je... inak ,, čo CD-- to novy štyl , MRILYN MANSON-- najkvalitnejsi rocker na tejto planete
proste je to MARILYN MANSON... Satanisti... ich zaklad je vysmievanie sa z jezisa a boha,, to robi aj Brian Warner ( Marilyn MANSON) takže teoreticky je to satanista .. a pre informaciu.. nenavidi ak ho volaju Brian WARNER
Metalgirl>>>>>>>>>> ty o gothicu vies pekne hovno marilyn manson nieje gothic!!!!!! ani sa to k tomu nepriblizuje mozno to tak trochu pripomina jeho image ale viac menej sa oblieka vulgarne a texty vobec niesu o laske a smrti ale o sexe a drogach a co ja viem vsetko MARILYN MASNON NIEJE GOTHIK TAK SI TO VTLCTE DO HLAVY
schizofrenik: nic proti ale MM urcite nechce aby ktokolvek pachal samovrazdy a podobne zvasty ake som na tej stranke citala, ja som videla jedno video kde sa vyjadruje k jednej katasrofe kde myslim dvaja ozbrojeny chlapci obleceny ako manson postrielali v skole alebo kde deti, on sa k tomu vyjadroval ako k jednemu z jeho najhorsich chvil, ja na mansona nedam dopustit, v sucasnosti je asi jedina nevyhasnuta rockova legenda
diky schizofrenik, ja ale nepokladam posledny album za zly, samozrejme, neda sa to porovnat s jeho starymi ale aj tak ma celkom potesil, aky mate nazor na jeho novy album vy?
lepšie pomenovanie a asi najviac sediace je agresive rock nový album je taký čo ja viem aj nový song mi pripada taký viac industrialný nie moc ale čo ja viem
nový album nieje nahovno MM je komerčná kapela čiže musia stále prichádzať z niečím novým aby sa uchytili na scéne
boze Vy TUPCI !!! Marilyn Manson je kapela a nemienim to uz opakovat..a dalej...nehovorte take sprostosti ze na koncertoch vystupuje ako JEDINEC,pretoze ja som na ich koncerte bola a teda kompletna kapela je: Marilyn Manson,Ginger Fish,Twiggy Ramirez(uz je s5),Rob Holiday a Chris Vrenna...a este odkazujem tomu kto napisal ze singel Rock Is Dead je z albumu Antichrist Superstar,ze ked je uz taky sprosty a nepozna diskografiu,tak nech radsej ani nepise take hovadiny..je to z albuu MECHANICAL ANIMALS...
a este Vam,páni múdri,odkazujem co sa tyka eat Me,Drink Me ze nepiste take hluposti ze je to o nicom..ak je to o nicom,nebol by to Mr.Manson ale dajaky kkt...vsetko co vyprodukuje MM s kapelou je genialne...ked uz ani v If I Was Your Vampire nevydite tu krasu,tak ste potom totalne vedla
neni goth,neurobil nijake podobne zverstva v kostole,nieje to ziadna nevyhasnuta rockova legenda..a hraje agressive rock..a nieje metal a texty ktore pise su vylozene nabozenskeho charakteru..o sexe a drogach pisal v Mechanical Animals.momentalne zacal pisat velku "knihu" o pocitoch Marilyna Mansona,ak iste chapete.pisete tu hluposti,z ktorych 85% nieje pravda
manson ma brutalne veci len treba pochopit texty dost ich stale ani ja nechapem ale mozno ani ich teraz ani nemam chapat kazdopadne pesnicka coma white je jak na mna vysita lepsie by som to sama nevystihla ... a suicide is painless je ties supa aj ked hudba sa mi prilis nepaci (na moj vkus az moc pomala) ale text ma dost brutalny..
Marilyn je super .. Mam radsej starsie albumy ale The golden age of Grotesque .. Je dobre aj Eat me , drink me sa da .. Kazdy album ma trosku iny zaner ako som si vsimol .. ale najnovsi album The High End Of Love je super pripomina mi niecim aj starsie albumy .. a Manson bol v bratislave super
V čom spočíva to, že rocková hudba je schopná uviesť poslucháča do stavu tranzu a urobiť ho prístupným pre médiá (démonické vplyvy)?
Hlasitosť
Na rockových koncertoch a diskotékach sa môže dosiahnuť hlučnosť až 120 dB, čo odpovedá hlučnosti tryskového lietadla z bezprostrednej vzdialenosti. Ďalšie zvýšenie hlučnosti spôsobuje už bolesť, resp. roztrhnutie ušného bubienka. Priemerné hodnoty pri "walkmane" so slúchadlami sú 80--110 dB, pris stereozariadeniach so slúchadlami 85--100 dB.
Vysoká hlasitosť spôsobuje neuveriteľný sluchový stres. Z nadobličiek sa pritom vylučuje stresový hormón adrenalín
C9H13O3N, ktorý má štrukturálny vzorec
HO -- C -- CH = C -- CH -- CH2
!! ! ! !
HO -- C --CH = CH OH NH--CH3
Toto sa deje automaticky pri každej stresovej situácii. Keď sa však jedná o dlhotrvajúci, krajne silný stres, dochádza k nadprodukcii adrenalínu. Takéto množstvo adrenalínu už nie je únosné pre telo a pomocou enzýmov sa z časti premieňa na adrenochróm, ktorý má ten istý vzorec C9H13O3N, avšak inak štrukturalizovaný:
O = C -- CH = C -------- CH -- HO
! ! !
O = C --CH = C -- N -- CH2
!
CH3
Adrenochróm je však nič iné ako psychodysleptikum, t.j. droga meniaca vedomie, podobne ako LSD, meskalin, STP, psylocybin, atď. Nemusíme sa preto čudovať, keď sa publikum na rockových koncertoch dostáva do stavu vybičovanostia a arogantnosti (flipp a high) a stráca sebakontrolu.
Takže rock, metal. Fajn, nic proti. Jen říkám, že je dobrým nástrojem ďábla.
Jsem blázen? Nikoliv. Poznala jsem to na sobě. Zpočátku šlo trochu i o frajeřinu. Snažíš se vypadat jinak než ostatní, máš svůj styl. Jdeš po ulici a sleduješ, jak se po tobě lidi koukaj. Chceš prostě vystoupit z šedého davu. Pak si říkáš, že je to blbost. Image je přece na nic, následuj instinkt. Tak nějak. Připadají ti drsní borci v kožených černých gatích, se sekyrami v rukou a pomalovanými obličeji. Něco ti na nich imponuje. Ale co? Vždyť normální člověk si řekne, že jim prostě ruplo v bedně! Nezasvěcenec nepochopí. Je to silné, kruh, ze kterého nelze ven.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
najviac sa mi pacia tie ktore vydaval na zaciatkoch
rock is dead
antichrist superstar
I dont like the druge but the drugs like me
Angel with the scabbed wings
Reflecting god
a mnoho dalsich
po druhe-nie je to hardrock ale agressive rock
a po tretie-tato skupina robi najlepsiu hudbu na zemi
TOTO ODPORUCAM VSETKYM JEHO FANUSIKOM
» www.johnnyleeclary.com/manson.htm...
ale len pre tych co vedia po anglicky
reach up to faith!
Brci16>>> viac menej agresívny hardrock pár veci je možno metalových ale uplne nie
a odvtedy co zo skupiny odsiel John5 je to cele dost nahovno... :{ hlavne Eat Me Drink ME...
nový album nieje nahovno MM je komerčná kapela čiže musia stále prichádzať z niečím novým aby sa uchytili na scéne
hmm, nemam mansona dost rad ale je to iba moj cisto subjektivny nazor na ktorom nezalezi
najviac : remake tainted love, coma white, (s)aint, sweet dreams...
viac
» mariaem.ic.cz/bytls/bytls.htm...
K ÚČINKOM ROCKOVEJ HUDBY
V čom spočíva to, že rocková hudba je schopná uviesť poslucháča do stavu tranzu a urobiť ho prístupným pre médiá (démonické vplyvy)?
Hlasitosť
Na rockových koncertoch a diskotékach sa môže dosiahnuť hlučnosť až 120 dB, čo odpovedá hlučnosti tryskového lietadla z bezprostrednej vzdialenosti. Ďalšie zvýšenie hlučnosti spôsobuje už bolesť, resp. roztrhnutie ušného bubienka. Priemerné hodnoty pri "walkmane" so slúchadlami sú 80--110 dB, pris stereozariadeniach so slúchadlami 85--100 dB.
Vysoká hlasitosť spôsobuje neuveriteľný sluchový stres. Z nadobličiek sa pritom vylučuje stresový hormón adrenalín
C9H13O3N, ktorý má štrukturálny vzorec
HO -- C -- CH = C -- CH -- CH2
!! ! ! !
HO -- C --CH = CH OH NH--CH3
Toto sa deje automaticky pri každej stresovej situácii. Keď sa však jedná o dlhotrvajúci, krajne silný stres, dochádza k nadprodukcii adrenalínu. Takéto množstvo adrenalínu už nie je únosné pre telo a pomocou enzýmov sa z časti premieňa na adrenochróm, ktorý má ten istý vzorec C9H13O3N, avšak inak štrukturalizovaný:
O = C -- CH = C -------- CH -- HO
! ! !
O = C --CH = C -- N -- CH2
!
CH3
Adrenochróm je však nič iné ako psychodysleptikum, t.j. droga meniaca vedomie, podobne ako LSD, meskalin, STP, psylocybin, atď. Nemusíme sa preto čudovať, keď sa publikum na rockových koncertoch dostáva do stavu vybičovanostia a arogantnosti (flipp a high) a stráca sebakontrolu.
viac
» jezismaria.ic.cz/MARIAEM_JEZIS_M...
Jsem blázen? Nikoliv. Poznala jsem to na sobě. Zpočátku šlo trochu i o frajeřinu. Snažíš se vypadat jinak než ostatní, máš svůj styl. Jdeš po ulici a sleduješ, jak se po tobě lidi koukaj. Chceš prostě vystoupit z šedého davu. Pak si říkáš, že je to blbost. Image je přece na nic, následuj instinkt. Tak nějak. Připadají ti drsní borci v kožených černých gatích, se sekyrami v rukou a pomalovanými obličeji. Něco ti na nich imponuje. Ale co? Vždyť normální člověk si řekne, že jim prostě ruplo v bedně! Nezasvěcenec nepochopí. Je to silné, kruh, ze kterého nelze ven.
viac
» exorcizmus.ic.cz/...
HOME
» mariaem.ic.cz/...