ja aj ked si sam sem tam dam a povazujem to za dobru vec, nechcel by som aby moja hulila. je to asi ta neustala potreba chranit zenske pohlavie aj v pripade, ked si nemyslim, ze je to zle. je to take zmyselne nezmyselné
3) dokonči vetu čo je Zverina. Zverina je výborny battler a ako raper má charizmu, Zverina je king, aspoň určite väčší ako vydrbaný "RYTMUS" . Inač dakde som čítal neviem čí správne, že má Zver aj výšku, no tak to som vyvaľoval oči.
bo poznám jedného chalana, ktorý už dlhšiu dobu húli, ale on berie aj tvdsie, bol aj na liečení, no nepomohlo to. A prednedávnom sa akurát chcel zabit,psychicky je z toho úplne na dne. Tak neviem, či je to az také super, aj ked je to len obyčajná tráva.
no je, ale aj ten môj kamos začal najprv s trávom. A ked videl, že aký pocit po tom má, tak prečo nevyskúsať aj cosi tvrdsie? A ani nevedel ako sa do toho dostal.
A načo vlastne fajčit trávu? K comu to je, sak zabavit sa dá aj bez toho.
Tak to uz je jeho problem ze nema pevnu volu, ja osobne som tvrdsie ako hasis neskusal a ani neplanujem. Zahulim si raz za cas a nie ze by som sa nevedel bez toho bavit, jednoducho nie je zle obcas relaxovat pri travicke
no pevná vôlu má veru málokto. Sak skús si aj ty povedať len tak pre srandu, dva mesiace si nedám trávu, ziadny alkohol a ani si nepotiahnem z cigarety (nevime, či fajčís). Som veru zvedavá, či vydrzíš
Aduliatkodca: hulit hulim len ked mam chut, niekedy to je 1-2 krat do tyzdna, potom zas mesiac nemam a aj viac.. Chlastam len ked je prilezitost a kedze vela casu stravim programovanim (pripadne s priatelkou), tak tych prilezitosti neni vela a fajcit som prestal v strnastich, skoro zo dna na den. Proste som mal sen mat kapelu a byt gitaristom a spevakom tak som si povedal, ked cem vedet dobre spievat nemozem fajcit, a podarilo sa. Od tych strnastich som mal cigu v hube mozno 5 krat aj to len ked som bol ozraty..
no takmer dokonalý chalan, pije minimum, nefajčí, vie si povedat svoj názor, dokonca vie spievať... ale nie
to ja som mala cigaretu v ústach mozno 4krat za život, a vôbec mi nezachutila, drogy nikdy a ani nikdy nechcem skusit, načo, len, aby som vedela, aké to je? A k alkoholu, to občas, ked je len dáka oslava a aj to nikdy nie na mol. Lebo som zistila, ze to neni nejako zabavné, ked idem kazdý piatok do mesta a tam sa nachlastam. Ale sak ked daktorí 15 roční nevedia bez toho ziť, to je ich problem.
Mno dokonaly nie ale thx aj tak kedysi som pil aj fajcil aj som bol skaredy a sprosty, dnes uz som len skaredy
Pozri trava je menej navykova nez cigarety, samozrejme ked ju davas vo velkom mnozstve tak z toho jebe v bedni, ale kludne mozes vyskusat, navyknut si z toho nenavyknes
no ved bud rád, že si aspon zmúdrel ved čím múdrejší, tým skaredsí
ale nie, to si musís povedat, som najkrajsí, najmúdrejsí, najlepší na svete a všetci mi môžete len závidieť
No načo ma to nenahováras? ale ved mozno dakedy, neviem, čo bude tak v 40. Možno budem slapat aj na heroine a inak aký to je vlastne pocit po hulení? vraj sa rozplývas, más super náladu, nic ta netrápi a chces sa len bavit. NO neviem, to len z počutia.
To sa neda povedat aky je to pocit, na kazdeho to ma ine ucinky. Ja ked sa skurim jak prasa, tak dobre 3-4 hodiny sa mi chce spat a potom mi zvycajne jebne v bedni a ozijem. Mno a to najhlavnejsie, pocujem hudbu a vidim pstrosou Ked som nahuleny len tak pomenej, tak mam ppc super naladu..
A dobre na tom je ze z travy povacsine negrcas. Ja som mal s kamosmi jeden tyzden taky ze sme ho cely prehulili, a potom mi to uz ani nechutilo tak raz som hodil tycku, ale inak nist..
no nejak ma to veru nechytilo, lebo spat spím aj bez marišky a to dakedy celý den Dobrá nálada, to sa mi musí dačo podariť a pstrosov veru netuzim vidieť, ked uz tak, tak aspon dajakých pekných chalanov
Ale to grcanie, to je isto výhoda, lebo z chlastu vraciac vzdy. A hlava z toho tiez nebolí?
Inak, neviem aký by to malo vplyv na mna, lebo možno by som robila naozaj veci, čo by stálo zato a celé mesto by ma videlo, takze pekná hanba
Tak co poznam hulicov, tak ja som jediny kto vacsinou zaspi, a ked uz sa z toho vsetci dostanu, tak mne jebne v bedni
Mno neviem ako u ostatnych, ale mna boli hlava len trosku pri samotnom "akte", potom ked uz dohulim a uzivam si ten blazeny pocit tak je vsecko ok fakt treba vyskusat
tráva??preco nje,neni to heroin ani nic podobne..je to ako alkohol akurat lepsje..ale nemyslim si ze trava njekedy uplne nahradi zeny pretoze sme nenahraditelne a ludja preberte sa z tych vasich prijebanych nazorov ze kazdy kto si obcas abo aj castejsje zahuli je nejaky debilko zrely na liecenje...sak sa uvedomte,treba sa aj nejako uvolnit,nemusi to byt len chlast.kktiiii preberte sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
naozaj tu pesnicku mohli vytvorit len pffffffffffff ani vyjadrovat
Nieje to droga ako všetci hovoria je to presne to isté ako alkohol:
ak si dám kažné ráno a večer poldeci tak som alkoholik a ak si ráno a večer zapálim THC tak budem vygumovaný.
A niekedy ja tráva lepšia ako ženy.
Keď niekoho nechá ženská tak málo kedy ide za ďaľšou skôr sa opije, tak prečo by sa nemohol sfajčiť? nie?
Inak trava rulez
P3tula tráva nieje fet tak ak na niekoho chceš kydať daj si to najprv dokopy. A ak sú tu samí ,,feťáci,, tak nikto ťa tu nedrží.
Tráva je super keď sa to nepreháňa ako som už písal.
Ak téme Ganja forever
bo poznám jedného chalana, ktorý už dlhšiu dobu húli, ale on berie aj tvdsie, bol aj na liečení, no nepomohlo to. A prednedávnom sa akurát chcel zabit,psychicky je z toho úplne na dne. Tak neviem, či je to az také super, aj ked je to len obyčajná tráva.
no je, ale aj ten môj kamos začal najprv s trávom. A ked videl, že aký pocit po tom má, tak prečo nevyskúsať aj cosi tvrdsie? A ani nevedel ako sa do toho dostal.
A načo vlastne fajčit trávu? K comu to je, sak zabavit sa dá aj bez toho.
no pevná vôlu má veru málokto. Sak skús si aj ty povedať len tak pre srandu, dva mesiace si nedám trávu, ziadny alkohol a ani si nepotiahnem z cigarety (nevime, či fajčís). Som veru zvedavá, či vydrzíš
Takze ja pevnu volu mam..
no takmer dokonalý chalan, pije minimum, nefajčí, vie si povedat svoj názor, dokonca vie spievať... ale nie
to ja som mala cigaretu v ústach mozno 4krat za život, a vôbec mi nezachutila, drogy nikdy a ani nikdy nechcem skusit, načo, len, aby som vedela, aké to je? A k alkoholu, to občas, ked je len dáka oslava a aj to nikdy nie na mol. Lebo som zistila, ze to neni nejako zabavné, ked idem kazdý piatok do mesta a tam sa nachlastam. Ale sak ked daktorí 15 roční nevedia bez toho ziť, to je ich problem.
Jedine, načom som závislá, je asi čokoláda
Pozri trava je menej navykova nez cigarety, samozrejme ked ju davas vo velkom mnozstve tak z toho jebe v bedni, ale kludne mozes vyskusat, navyknut si z toho nenavyknes
ale nie, to si musís povedat, som najkrajsí, najmúdrejsí, najlepší na svete a všetci mi môžete len závidieť
No načo ma to nenahováras? ale ved mozno dakedy, neviem, čo bude tak v 40. Možno budem slapat aj na heroine a inak aký to je vlastne pocit po hulení? vraj sa rozplývas, más super náladu, nic ta netrápi a chces sa len bavit. NO neviem, to len z počutia.
A dobre na tom je ze z travy povacsine negrcas. Ja som mal s kamosmi jeden tyzden taky ze sme ho cely prehulili, a potom mi to uz ani nechutilo tak raz som hodil tycku, ale inak nist..
dík za vysvetlenie
no nejak ma to veru nechytilo, lebo spat spím aj bez marišky a to dakedy celý den Dobrá nálada, to sa mi musí dačo podariť a pstrosov veru netuzim vidieť, ked uz tak, tak aspon dajakých pekných chalanov
Ale to grcanie, to je isto výhoda, lebo z chlastu vraciac vzdy. A hlava z toho tiez nebolí?
Inak, neviem aký by to malo vplyv na mna, lebo možno by som robila naozaj veci, čo by stálo zato a celé mesto by ma videlo, takze pekná hanba
Tak co poznam hulicov, tak ja som jediny kto vacsinou zaspi, a ked uz sa z toho vsetci dostanu, tak mne jebne v bedni
Mno neviem ako u ostatnych, ale mna boli hlava len trosku pri samotnom "akte", potom ked uz dohulim a uzivam si ten blazeny pocit tak je vsecko ok fakt treba vyskusat
vsetko su to len hlupe predsudky, pokial to clovek nedava prilish casto a nestane sa flegmou, myslim, ze je vsetko v najlepsom poriadku.
aj tak je to vsetko o ludoch , co si to spolu daju a o nalade, ktora ich ktomu pritiahne