Poznate nejakych Martinov? Ja vela... hlavne seba a je mna teda vela, niekedy az primoc, si zacinam liezt na nervy, vsade v sebe som ja... no.. tak..poznate?
a btw... BOL SOM dnes na bielom koni, pred skolou ked som bol padlo asi 10 vlociek
a poznam 4 martinov...jeden bratanec, druhy ty, treti spoluziak a stvrty to je jeden z trojiciek smolinskych ci jako sa volaju. som im vyhodil do kosa eroticke karty (i'm sorry ale boli v mojej posteli a potom sa n mna nahnevali a ma obliali a konecne som si potom uvedomil ze treba ist do sprchy aby mi stihli vyschnut vlasy D a som siel potom aj s trickom a vypral som ho rovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
bez urážky
@2 akoze dakujem (bez ironie)
na Martina uz davno nesnezilo...
a vsetko naj no..
a poznam 4 martinov...jeden bratanec, druhy ty, treti spoluziak a stvrty to je jeden z trojiciek smolinskych ci jako sa volaju. som im vyhodil do kosa eroticke karty (i'm sorry ale boli v mojej posteli a potom sa n mna nahnevali a ma obliali a konecne som si potom uvedomil ze treba ist do sprchy aby mi stihli vyschnut vlasy D a som siel potom aj s trickom a vypral som ho rovno
@8 a ivanky dievcata
inak vdaka tiez poznam martinov aj na birdze okrem murcatka inak mato a martin je ine meno mne je jedno ako ma volaju ak vam je milsie mato tak ok