suhlasim s @fxx sice sem chodia novy ludia, zopar je ich tu takych ze su tu niekolko rokov a stale aktivnych ja som tu uz 3 roky ale niekedy ma birdz bavil viac, inokedy som ho aj tyzden nezapla
Mení sa to furt, keď som sa sem pred dvoma rokmi dotrepal ja tiež tu bolo nejaké to "jadro" skalných užívateľov. Teraz je úplne iné a po niektorých Zázrakoch Birdzu teraz ani Birdz pes neštekne
Ja som tu už takmer dva roky, prispievam len do fóra a častejšie sa prihlasujem len v obdobií keď mám chuť a čas Tiež si myslím, že tu zostáva zopár skalných blogerov, vlogerov a prispievateľov do fóra, ktorí sú tu už snáď večnosť a niektorí sú viditeľní viac, iní už menej, no chodia sem.... hlavný dôvod, prečo oni zostávajú a ostatní prichádzajú a odchádzajú je asi ten, že sa navzájom osobne poznajú, komentujú si blogy, fotky a komunitu udržujú na osobných a veľkých stretkách... A okolo tohto jadra sa točia ostatní... Ľudí ako ja, ktorí tu nikoho osobne nepoznajú to tu asi časom prestane baviť, resp. sa vracajú po pol roku, keď majú chuť a čas
som tu pomaly tri roky a je tu tak maximálne 30 ľudí, čo si ich pamätám po celý čas a aj teraz sú viac-menej aktávni, potom sú tu nejakí noví, čo som ich tu začala vídať tak rok dozadu a pri ostatných len zíram
ale mám pocit ako keby tu @najivna bola už hrooozne dlho, lebo mám pocit akoby to bolo len včera čo som čítala taký jeden jej super blog o jeseni a ono to asi už bude pár rokov dozadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale určite tu máš kopec "známych"
navyse pokial poznam cloveka osobne je mi jedno, ci pride, nepride, odide, vrati sa..
(zajtra to bude rok čo som tu) - a tak ľahko sa ma nezbavíte
som tu pomaly tri roky a je tu tak maximálne 30 ľudí, čo si ich pamätám po celý čas a aj teraz sú viac-menej aktávni, potom sú tu nejakí noví, čo som ich tu začala vídať tak rok dozadu a pri ostatných len zíram
ale mám pocit ako keby tu @najivna bola už hrooozne dlho, lebo mám pocit akoby to bolo len včera čo som čítala taký jeden jej super blog o jeseni a ono to asi už bude pár rokov dozadu
mohla by si zase začať písať tak veľa blogov!
@fxx vsak si ho uz videl ked vies ze existuje tak naco ho chces kukat zase?
a hej,kam este pises blogy? ja ta chcem citat!
to ty si sa mi smial ze som popletena?
PRETO SI PONIK!!!!
nie nechce ma zobrat