@michelangelo89 ina moznost moze existovat - napriklad ze niekto ma dva kompy a na jednom ma hlavnu stranku www.birdz.sk a na druhom ma napriklad www.google.com, ze na desktope ma birdz a na notebooku google napriklad... to je ina moznost lebo v tom pripade plati ze "ano ma" aj "nie nema"
ja mam birdz.sk ako hlavnu stranku aj na desktope aj na noteboku
boze neukamenujete ma, ja mam tiez na opere, domovsku opera.com, lebo som este nenastavoval a zistil som, ze ked z firefoxom chodim na birdz vo webkach sa mi komenty prekryvaju z fotkami ...
pri prihlaseni sa otvori posledny session v konquerorovi. Co casto znamena, ze sa medzi tymi vsetkymi tabmi otvori AJ birdz, ale vyhradne nie. A domovska stranka je tusim... file:///data/ alebo zeby file:///home/matrixx/ ? IDK...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
V opere nemáš domoskú stránku, namieto toho ti otvorí okno z 9 maličkými oknami a ty si do nich nastavíš stránku ktorú chceš.
Takže v podstate tam mám 9 domovských stránok a medzi nimi je aj birdz
ja mam birdz.sk ako hlavnu stranku aj na desktope aj na noteboku