jezisi jasna ze mam prve mesiace som tam len bludil ale potom som sa zorientoval a teraz to je dalsia stranka ktoru navstivim niekolko desiatok krat do dna
mám, ale že by to bolo zrovna super hoci je fajn vidiet ako sa maju kamosi a hlavne ti, s kt. sa nevidam pravidelne... ma to svoje vyhody aj nevyhody, snad ako vsetko
a ja neviem...pretože niektori vravia, že je to super...a niektori, že je tam nuda...neviem čomu mam verit...a ete tam nie som zaregistrovana...ale uvidim ešte sa rozhodnem
Je to fajn hračka
Ale keď tam všetci priatelia pridávajú fotky a statusy a každý o sebe všetko vie, tak to vyzerá veľmi komicky, keď sa stretneme v naživo. Nikto "nemá nič nové", lebo už to vytáral na nete Ktovie, kam nás fejsbuk dovedie.
No vzniká na ňom závislosť. Hlavne Pet Society a Mafia Wars
síce mi už lezú na nervy kravinky typu "Get Energized in YoVille!Food and drinks now give you the energy to zip around town! Click here to fill up and fly through YoVille!" , ale koncept je vpohode
Nemám, chcela som si asi pred mesiacom založiť, že napíšem Miikovi Tenkulovi z bývalých Sentenced, ale som si povedala, že niekedy inokedy A inokedy už nebude, lebo zomrel Takže facebook nemám a ani mať asi nebudem
Osobne sa priznam, ze som chodil mozno 2-3 tyzdne na Facebook kazdy den, a potom ma to prestalo bavit, teraz tam idem mozno 2-3 krat za mesiac, a uvazujem ze zrusim ucet.
Dokonca som napisal clanok o tom, preco nemam rad Facebook (lebo par ludi sa ma pytalo), tak kto sa nudi a chce si precitat: » abaffy.net/post/46/faceboo...
áno, tento článok spôsobil malú revolúciu v mojom okolí. v tomto s tebou súhlasim.
a k teme: facebook mám, ale neznasam vsetky tie aplikácie, ktoré sú mi posielané, a kým som si tam predvčerom nepridala k priatelom moju intrákovú spolubývajúcu, nebolo tam veľmi o čom. teraz kujeme pykle ako oklamať chladničkový systém. a ten intrák do týždňa padne. muhehe
facebook mam uz ale 3 mesiace, je to cele naprd lebo je kazdy volacoho fanusik a ja ani neviem odkial to setci maju nikto mi tam nenapise dlho sa mi to nacitava niekedy a nechapem jak tam mam volakoho aj najst ked si prave nechcem pisat so znamymi. A nudim sa tam uz som tam nebola asi mesiac a nijak mi to nechyba... A uz vobec netusim ze preco nemozemvidet fotky toho koho nemam v priateloch....
ale setci okolo mna hovoria ze ano facebook je supeeer.... setko je tam super chodim tam kazdy den atddd..... vobec to nechapem ja tam vydrzim dokopy asi 10 minut maximalne... sak tam sa nist neda robit ( teda aspon mne to nejde
no tak maLA som ... lebo pred dvoma dnami som sa isla prihlasit aa nechcelo ma vobec nic ... kamka ktoru tam mam povedala zeci som si zrusila account ale to som nezrobila ... cize nwm ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a mimochodom, facebook je super
len je to uz trosku divne... okolo mna sa vela foti,
teraz pridem na profil a:
Fotky, na ktorých je Mayo Počet fotiek: 673
Ale keď tam všetci priatelia pridávajú fotky a statusy a každý o sebe všetko vie, tak to vyzerá veľmi komicky, keď sa stretneme v naživo. Nikto "nemá nič nové", lebo už to vytáral na nete Ktovie, kam nás fejsbuk dovedie.
No vzniká na ňom závislosť. Hlavne Pet Society a Mafia Wars
Vivat BIRDZ !! ^_^
Dokonca som napisal clanok o tom, preco nemam rad Facebook (lebo par ludi sa ma pytalo), tak kto sa nudi a chce si precitat:
» abaffy.net/post/46/faceboo...
a k teme: facebook mám, ale neznasam vsetky tie aplikácie, ktoré sú mi posielané, a kým som si tam predvčerom nepridala k priatelom moju intrákovú spolubývajúcu, nebolo tam veľmi o čom. teraz kujeme pykle ako oklamať chladničkový systém. a ten intrák do týždňa padne. muhehe
ale setci okolo mna hovoria ze ano facebook je supeeer.... setko je tam super chodim tam kazdy den atddd..... vobec to nechapem ja tam vydrzim dokopy asi 10 minut maximalne... sak tam sa nist neda robit ( teda aspon mne to nejde
Mám profil na:
MySpace, Hi5, BIRDZ, Vampirefreaks a Filmklub, a všetko sa fakt stíhať nedá...