Mám tu ešte 3 nicky, ktoré ale v podstate už nepoužívam. A boli tak trošku reakciou na určité momentky. A keď už ich nebolo potreba, tak som tam už nič nepridal.
Etwas1 - keď som chcel písať bez toho, aby to bolo ocenené bez toho, aby ľudia vedeli, že je to odo mňa, a aby som sa nemusel zase konfrontovať s jedným užívateľom, s ktorým som prišiel dosť do konfliktu
Anonymnybasnik - Keď som chcel dostať zo seba trošku viac negatívne emócie, ktoré nepasovali k tomu, čo som tu písal.
Review_it - Tu som pôvodne chcel písať recenzie a mal som celkom veľký Stephen King projekt.
sa mi inak paci, ze podobne forum tu uz pred casom bolo a ti, co sa v nom najviac dusovali, ze nemaju fake/maju nanajvys jeden-dva dalsie ucty, od tej doby uz schytali zo 5 banov a furt tu su
Ja som sa sem prvýkrát registroval v roku 2013 pod iným nickom... Tento tu mám od roku 2015 a som na ňom aktívny. Predtým som sem chodil len zakladať fóra keď som potreboval s niečim poradiť. Vtedy ešte birdz plnil tento účel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Etwas1 - keď som chcel písať bez toho, aby to bolo ocenené bez toho, aby ľudia vedeli, že je to odo mňa, a aby som sa nemusel zase konfrontovať s jedným užívateľom, s ktorým som prišiel dosť do konfliktu
Anonymnybasnik - Keď som chcel dostať zo seba trošku viac negatívne emócie, ktoré nepasovali k tomu, čo som tu písal.
Review_it - Tu som pôvodne chcel písať recenzie a mal som celkom veľký Stephen King projekt.
Používam iba nick Wewo.