EŠTE DOVETOK K 1. MOŽNOSTI!
Tú prvú možnosť som myslela skôr tak, že ste tu kedysi mali účet, ale buď ste si ho dali zabanovať, zabudli heslo a pod. A teraz už máte nový. Čiže to nemusí byť nutne paralelne.
@marleymt Presnee, ja tiež! Na to som aj zabudla. A takisto kedysi to bola jediná možnosť, ako som mohla sledovať svoju vlastnú aktivitu (iba cez iný účet)... teraz to už nejde nijak, takže nemám dôvod sa tam prihlasovať.
Mne na tom celom vadia troll ucty alebo dokonca fake ucty..
Nemam nic proti tomu ak tu ma niekto dalsi ucet ak chce trebars nejaku radu na nejaku osementnu vec a sa hanbi pytat pod svojim primarnym uctom kde je znamy/znama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tú prvú možnosť som myslela skôr tak, že ste tu kedysi mali účet, ale buď ste si ho dali zabanovať, zabudli heslo a pod. A teraz už máte nový. Čiže to nemusí byť nutne paralelne.
@goldenbeach my sa poznáme?
Ale ten nick ktory si pamatam proste neexistuje cize nie nemam
Ale keby spustia registracie, spravim si fejk.
Nemam nic proti tomu ak tu ma niekto dalsi ucet ak chce trebars nejaku radu na nejaku osementnu vec a sa hanbi pytat pod svojim primarnym uctom kde je znamy/znama.