Ako píše @8 , dá sa to aspoň počúvať narozdiel od tých "rádiových" hitov, z ktorých mi je zle už len keď mám prejsť 20 minút v aute s pusteným nejakým fun rádiom alebo čím...
to je jedna z vecí čo sa ešte určite dlho zachovajú na Slovensku. folklór a všetko s tým je pekný. len treba ho cítiť. aj keď mne sú najbližšie ľudovky z východného slovenska.
@laira tak prepáč za výraz, ale ty si pekná krava a piča. Tu vôbec nejde o to že to treba dodržiavať, ty si myslíš že všetci čo spievajú ľudovú hudbu, hrajú ju a tancujú na ňu(hlvane tí mladý), že to robia len preto aby sa to zachovalo ako tradícia??? To robia len tí ktorím sa to páči a ktorí to majú v sebe a nie z donútenia, keby to mal niekto robiť že musí kôly zachovaniu tradície a histórie, tak to by už zaniklo, lebo by nato každý sral.
To tvoje primitívne vyjadrenie ma pekne nasralo, veď ak sa ti nepáči tak nepočúvaj ľudovú hudbu, ale že napíšeš z tej tvojej prijebanej hlavy toto:
nemam rada tieto slovenske tradicie..tesim sa na dobu,ked to konecne uplne vymrie(smajlík)
Aspoň vidno kde ta mládež, speje. Ono jedná vec je keď niekto napíše: Mne sa takáto hudba a ani tanec nepáči, tak ju nepočúvam a basta, to rešpektujem a beriem v pohode. Každý počúva a páči sa mu niečo iné
Ale ak niekto napíše toto čo ona tak to je proste úbohé a primitívne a choré na hlavu. rovnako to platí pre @hangtime11@3 počuj tu vôbec nejde o zaoberanie sa minulosťou ty trapoš. To si myslíš že ak tebe alebo tej krave čo som vyššie uviedol sa nepáči folklór a považujete to len za trápnu hudbu z histórie, že sa to už nepáči niektorým mladým ľuďom, či ako mám pochopiť to že si prajete aby to vymizlo a vymrelo???
Že vás to nezaujíma a nemusíte ľudovú hudbu, tak neviem prečo by to malo zmiznúť?, veď to je normálka u dnešných mladých ľudí(pubertiakov). Čo sa im nepáči tak to nech neexistuje, takéto zmýšľanie nikdy nepochopím a tú nenávisť k veciam čo ja neobľubujem, to tiež nepochopím. Na svete nie ste sami tak to pochopte, a iných ľudí to baví počúvať.
@pa3cek - nemáme to radi no a ? tak sme vyjadrili svoj názor, a tí čo folklór radi majú, tak potom tiež nech nechajú žiť tých čo sa im folklór nepáči ... ty trapoš
@hangtime11 No nič ale dá sa to napísať aj iným štýlom ako že nech to vymizne a vymrie no nie???
Veď oni ich nechávajú žiť či? Jedine čo povedia napr: na metal, Hip-hop a rap tak že čo je to za hudbu a kto to počúva, ale pochybujem že sa vyjadria ako ty a dotyčná že nech to vymrie či zmizne to už má trochu od od normálneho vyjadrenia že sa mi to nepáči a to nemusím počúvať trocha ďaleko.
@pa3cek vies sa obranovat len tym,ze napises na moju osobu milion nadavok,ci nie? je to moj nazor.. "..tesim sa na dobu,ked to konecne uplne vymrie" alebo nesktocne mi vadi,ked jedina vec,ktorou sa Slovensko dokaze reprezentovat je folklor..pri kazdej prilezitosti,ked pride niekto z inej krajiny..pritom to uz vystihuje len starsiu generaciu mne nejde o to,ze sa to niekom paci a niekomu nie..mam rovnaky postoj,ze nech si len niekto vyjadri nazor..A JA SOM SI HO VYJADRILA..nepouzila som ani jednu nadavku (co je v tvojom slovniku asi bezne) a nemala som ziadne ine pripomienky k tomu..cely prvy svoj odstavec si si neskutocne domyslel,za co uz ja nemozem a prepac,ze sa nevyjadujem tak,akoby si chcel ty.. a ked sa uz tak pekne snazis pisat stale diakritikou a spisovne, nauc sa pisat slovo kvôli keby som mala znova napisat koment,tiez napisem,ze proste folklor nemam rada a tesim sa,ked to konecne vymrie ako slovenska tradicia..a nech si dalej ostatni tancuju,spievaju,piskaju,skakaju a neviem co este,je to ich vec a netrapia ma
@21 Toto je strašné pokrytectvo... Je jasné že sa budem reprezentovať niečim čo je kvalitné a unikátne pre krajinu, nie? Čo si myslíš prečo pri návšteve nejakého zahraničného prezidenta nerapuje Rytmus, príbadne nehrá Desmod a pod. ?
A hláška teším sa keď vymrie ako slov. tradícia je prinajmenšiom hlúpa. Hlavne že máme problémy ohľadom napr. maďarčiny na školách, ale to že naša mládež naše národné uvedomenie skopáva podobnými vyjadreniami je akoby nič.
Radšej prezentovať SR niečím čím bola, ako tým čím nie je.
Veď čo je zlé na tom, že sa prezentujeme v niečom v čom sme originálni.. - iní to nerobia? :S A veď sa môžeme aj v inom..., len vždy budeme "exportovať" niečo, čo majú aj u nich, v čom sú výborní a možno aj lepší... a preto o to zákonite nebude až taký záujem.
A koniec koncov, hudba najmä "high society" - opera, v čomže to má vlastne korene.....!?
len tak trocha odveci, ako citam komentare, zabijate si vlastnu minulost a tradicie....Zabudate ze je to cast nasich dejin a zivota nasich predkov, necudujem sa potom ze madari citia vlastenecky inak., silnejsie Maju k tomu celkom iny postoj. U nas je to uplne otrasne, bez tradicii by nam chybala neodmyslitelne minulost a stat bez minulosti nie je stat. My tu minulost mame, a pokial ju mame musime ju udrzovat. Ked vymrie, zomrie s tym aj Slovensko v Europe......Alebo sa radsej budeme opicit po americanoch a ich Hip Hope, ktory aj tak nevymysleli amici??? je to trapne ked sa niekto po niekom opici...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@laira tak prepáč za výraz, ale ty si pekná krava a piča. Tu vôbec nejde o to že to treba dodržiavať, ty si myslíš že všetci čo spievajú ľudovú hudbu, hrajú ju a tancujú na ňu(hlvane tí mladý), že to robia len preto aby sa to zachovalo ako tradícia??? To robia len tí ktorím sa to páči a ktorí to majú v sebe a nie z donútenia, keby to mal niekto robiť že musí kôly zachovaniu tradície a histórie, tak to by už zaniklo, lebo by nato každý sral.
To tvoje primitívne vyjadrenie ma pekne nasralo, veď ak sa ti nepáči tak nepočúvaj ľudovú hudbu, ale že napíšeš z tej tvojej prijebanej hlavy toto:
nemam rada tieto slovenske tradicie..tesim sa na dobu,ked to konecne uplne vymrie(smajlík)
Aspoň vidno kde ta mládež, speje. Ono jedná vec je keď niekto napíše: Mne sa takáto hudba a ani tanec nepáči, tak ju nepočúvam a basta, to rešpektujem a beriem v pohode. Každý počúva a páči sa mu niečo iné
Ale ak niekto napíše toto čo ona tak to je proste úbohé a primitívne a choré na hlavu. rovnako to platí pre @hangtime11 @3 počuj tu vôbec nejde o zaoberanie sa minulosťou ty trapoš. To si myslíš že ak tebe alebo tej krave čo som vyššie uviedol sa nepáči folklór a považujete to len za trápnu hudbu z histórie, že sa to už nepáči niektorým mladým ľuďom, či ako mám pochopiť to že si prajete aby to vymizlo a vymrelo???
Že vás to nezaujíma a nemusíte ľudovú hudbu, tak neviem prečo by to malo zmiznúť?, veď to je normálka u dnešných mladých ľudí(pubertiakov). Čo sa im nepáči tak to nech neexistuje, takéto zmýšľanie nikdy nepochopím a tú nenávisť k veciam čo ja neobľubujem, to tiež nepochopím. Na svete nie ste sami tak to pochopte, a iných ľudí to baví počúvať.
Veď oni ich nechávajú žiť či? Jedine čo povedia napr: na metal, Hip-hop a rap tak že čo je to za hudbu a kto to počúva, ale pochybujem že sa vyjadria ako ty a dotyčná že nech to vymrie či zmizne to už má trochu od od normálneho vyjadrenia že sa mi to nepáči a to nemusím počúvať trocha ďaleko.
... dík za reakciu trapoš
A hláška teším sa keď vymrie ako slov. tradícia je prinajmenšiom hlúpa. Hlavne že máme problémy ohľadom napr. maďarčiny na školách, ale to že naša mládež naše národné uvedomenie skopáva podobnými vyjadreniami je akoby nič.
Radšej prezentovať SR niečím čím bola, ako tým čím nie je.
A koniec koncov, hudba najmä "high society" - opera, v čomže to má vlastne korene.....!?