Hoci je to už veľmi bežné, ale celkovo sa mi to páči. Mám rád aj tie farebné. Osobne by som si dal na predlaktia alebo možno ešte inde niečo jednoduchšie, neviem čo znesiem a moja koža tiež. Hoci ja vážne neplánujem, len tak sa pohrávam s myšlienkou, aj tak neviem čo by som si dal.
Prvú kerku som si dal spraviť v 15tich. Keď mi na to prišli naši, tak ma skoro zabili Ale bolo to len také logo mojej obľúbenej kapely, ktoré som si dal vytetovať v zadu na krk. Potom o dva roky neskôr, som si dal vytetovať na bok brucha, také ornamenty... Možno ešte niekedy v budúcnosti, si dám spraviť na ruku rukáv
pred pár rokmi som nad tým dosť uvažovala a som doteraz strašne rada, že som to nedotiahla do konca! teraz sa mi to už absolútne nepáči a aj na iných ľuďoch to vyzerá dosť hnusne podľa mňa (ale to je už ich problém)
Kedysi,keď sa tetovania spájali len s určitými skupinami ľudí,boli originálne, ale teraz to už má veľa ľudí,bez ohľadu na vek,povolanie,názory. Už sú originálni tí,ktorí tetovanie nemajú.
Neviem, chcem vselico, ale uz nie som na take tahy, ze jeb ruzova hlava, jeb 40 cm vlasov prec, jeb osem kusov zeleza v ksichte.
Konzervativniem a celkom som zo seba smutna
Mne sa tetovania nepáčia. Pretože ako tak pozerám vôbec nechápem tým tetovaniam. Úryvok z piesne? Smrtka? Ste si vedomí, že to zostane na celý život? Popravde človek mení svoje pocity a ako hovorí antifunebracka o 20 rokov sa na to pozriete a poviete aká je to pičovina.
Ok ak meno dcéry, vyhraný oscar za film v ktorom ste hrali, tak nehovorím nič to je proste zážitok na celý život. Takéto tetovanie tohto typu by som chcel mať ak by sa mi splnil môj sen o ktorom zatiaľ nechcem hovoriť.
@google123 nuž, ak aj niekto si dá niečo okopčené z netu, ...jeho vec ale napr. ja osobne všetky tetovania, ktoré mám, som si nakreslila (a niektoré aj vytetovala) sama, .. a nemyslím si, že by som niekedy povedala na svoje tetovania, že sú to pičoviny. a ak aj hej, tak sa to pretetuje, no big deal podľa mňa a ak by to tak veľmi niekomu vadilo, furt sa to dá odstrániť. aj keď neviem prečo niekomu vadí kus farby pod kožou
@heywhatsup ale myslím to úplne vážne síce nie z vlastnej skúsenosti, ale videla som tetovania ľudí, ktorí chceli mať drsného vlka na ramene a nakoniec odišli zo štúdia s mopslíkom
@padre557 je to možné, videla som už aj nejaké zjazvené tetovania, ale nie je to nejaké drastické ako si niekto predstaví.. proste trošku vypuklejšia koža (extrémne prípady som zase nevidela tak neviem
@riddler sranda ze to padlo az v 12 komente. 100% suhlasim!!! Ja som aj velmi chcel, mozno v kutiku duse aj chcem, ale ... ved presne to co si napisal, aby som sa neopakoval..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Prve bolo asi pred 10-rokmi...
Konzervativniem a celkom som zo seba smutna
Ok ak meno dcéry, vyhraný oscar za film v ktorom ste hrali, tak nehovorím nič to je proste zážitok na celý život. Takéto tetovanie tohto typu by som chcel mať ak by sa mi splnil môj sen o ktorom zatiaľ nechcem hovoriť.
a prvé som si dala, keĎ som mala 21