Baby, aká je pre Vaše riasy tá najlepšia a myslíte si, že to čo sa uvádza v reklamách mascary aj spĺňajú, máte odskúšané? Alebo musíte použiť naraz aspoň dve kvôli predĺženiu a zhusteniu? Nemáte z jej používania slabšie riasy?
Určite sú tie reklamy trochu nadnesené, netreba im veľmi veriť, jediné, čo je pravda, že vývoj maskár ide dopredu a dnešné maskary sú isto lepšie ako pred pár rokmi.
reklamy su trochu dost nadnesene...najlepsie je to malickymi pismenkami napisane upozornenie ze su to umele riasy v tej reklame.. tak nejak to pravne osetrit musia no ale ja som bola velmi spokojna z masterpiece /max (max factor) ale momentalne mam od rimmel sexi curves a aj ta je vybrona..okrem toho urcite uprednostnujem maskary ktore maju tie take ,,gumove" kefky ako tie zo stetinkami pretoze ie mi riasy krasne porozdeluju kdezto tie druhe mi ich pozlepuju a nakoniec mam z celeho viecka asi styri stetinky mihalnic a to nevyzera priam najlepsie....
@joelina dobré vedieť, prečítala som si ale od tej doby sú na trhu zas ďalšie nové špirály tak by som rada vedieť na ne názory... Inak Wonder Lash od Oriflame bola pre mňa fajná ale len s kombináciou inej špirály, pretože tie s hrebienkami (napr. define lash od Mabelline, Sexi Curves alebo od Missy sporty v zelenom obale) sú podľa všetky na jedno kopyto... a moc riasy nezahustia takže preto používam ešte Air Max od Astor so štetinkami.
Air Maxka je super, jedna z najlepších špirál aké boli kedy vyrobené. Ja som blázon na maskary, mám ich okolo 5 vždy...teraz mám vodeodolnú od Oriflamu a tá je vynikajúca, aj napriek tomu, že ja uprednostňujem štetinky pred hrebienkom...
A dochádza mi jedna z Dermacolu, bola super, až na to, že sa veľmi rýchlo vymíňala. Mala som aj Maybelline, tá ale nič moc. A najhoršie sú Miss Sporty, to je čistá hrôza.
mám maybelline volum express - maximálny objem ako hovoria v reklame som s ňou nedosiahla,ale aspoň nelepí mihalnice a druhú mám rimmel magnif eyes dala som za ňu len 3€ a prekvapivo na to koľko stála je dobrá.
o 300% hustejsie a dlhsie riasy....o mesiac nova reklama, nova spirala, o 500% hustejsie a dlhsie riasy, pouzite nove nanotechnologie, mikrocastice silikonu a plutonia, o 80% dokonalejsia, o 200% zvodnejsia 110 zo 100 zien je s nou spokojne...o mesiac znova nova..................................ach jaj
@19 ... a ked ma 15 znamená že vyskúšala len 1 riasenku ??? =D=D...
CoverGirl-Lash-Blast-Mascara...virtuôse black karats.....Volume diva od ASTOR...tie su NAJlepšie (aspoň podľa mňa).....ale každý ma iné riasy taQ skús vyskúšať...
@etelnair (na 17) to je dufam (alebo casom bude) kazdej babe jasne, ze tie reklamy su brainstorm, ale je to forma ako ti prejdu do povedomia a kupis si ju, je to v poriadku ak sme s nimi spokojne a nevyhodili sme 15 eur za h...
tak ja mam Miss Sporty Just Clear Mascara je veľmi dobrá predlžuje riasy/mihalnice ale nezhustuje ich ale mne to neprekaza kedze ja ich mam huste ale krátke je priesvitna je fakt super A tie co pouziva moja mama Channel,Dior su tak isto dobre ako tie nase obycajne Drahe su len preto lebo ma značku DD Doporucujem ju stála ma obyč. 1,80 eur ale vysledok je fascinujuci Doporucujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Asi najlepšia akú som kedy mala
A dochádza mi jedna z Dermacolu, bola super, až na to, že sa veľmi rýchlo vymíňala. Mala som aj Maybelline, tá ale nič moc. A najhoršie sú Miss Sporty, to je čistá hrôza.
» www.peknazena.cz/shop/e/617/t/lo...
Teraz mám Rimmel Extra Super Lash s curved brush (to je mi názov ).Účelu poslúži a na ultragigantický objem si nepotrpím.
v skratke, kazdy ma ine riasy, nemoze byt tym padom dobra riasenka pre vsetky zeny jedina...
ked sa mi bude chciet napisem viac
@1 P.S. Miss Sporty ( grc ) vidno, ze mas 15 a nemas skusenosti, sice ak mas huste a dlhe riasy, moze ti postacovat....
CoverGirl-Lash-Blast-Mascara...virtuôse black karats.....Volume diva od ASTOR...tie su NAJlepšie (aspoň podľa mňa).....ale každý ma iné riasy taQ skús vyskúšať...
"úžasná" žltá maybelline collosal volume má reklamu,v ktorej boli použité umelé riasy...
takto klamat ženy
osobne som ešte nenašla špirálu,s ktorou by som bola spokojná