@pershing363 este s anajdu nejaký trenovaný , založíme odboj ktorý bude slúžit k vyhubeniu vsetkých netopérov a jediné možne zbrane ktore nato musíme použit su naše penisi !!! takže hor sa dolovu bratm ! Prvý slovenský odboj proti upiromprave začal !
Takže vsteky panny pozor pozor! ak sa chcete dozit nasledujuceho rána zavolajte si prvy slovenský odboj !!!
PS: z nasimi službami budete spokojný , pri nespokojnosti garantujeme vratenie penazí do 24hodín !
@ena233 no podľa toho čo používaš.. taký ten penivý gél či čo to je, som istý čas používala, ale po ňom aj krém od nich, a nemôžem nič zlé povedať, krémom zabrániš aby sa vysušovala, a nemastí sa, lebo používaš ten gél, neviem, pýtaj si v lekárni vzorky nájdi si kombináciu ktorá ti bude vyhovovať.. ja napríklad ten gél používam ráno aj večer, a krém si dávam len večer..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
GARNIER S KYSELINOU SALYCILOVOU!!!!
v dielny to vzdy zabere ale co na to povie tvoja plet ?
..kvak..
@v3nty a kde tu pannu asi tak dneska zozenies?
Predám moč, panenský, (za studena lisovaný) za cenu 3e/dl
Ekologický, bez konzervačných látok.
@stuntbiker to som pouzivala diky
@mielikki nie dakujem neprosim
aj ja som panic
..kvak..
@mielikki xD
Takže vsteky panny pozor pozor! ak sa chcete dozit nasledujuceho rána zavolajte si prvy slovenský odboj !!!
PS: z nasimi službami budete spokojný , pri nespokojnosti garantujeme vratenie penazí do 24hodín !