Toto je asi skor pre baby. Proste mam taký problém že teraz mi nejako strašne rýchlo mastnejú vlasy napr. dnes som si ich umyvala okolo tretej a teraz mi z nich pomaly kvapka take su mastne Použivam Head and Shoulders taky obyčajny a použivam ho už
hedenšoldrs chapem nuž a v prvom rade si ich neumývaj každý deň.... keď budeš chorá tak to využi na to že si napr. cleý víkend neumyješ vlasy a potom budeš napr. každé dva dni si umývať.... lebo mataj, čím viac umývaš, tým viac sa mastnia...
zmeň šampon a @hoperpohroma kondicionér sa dáva na konce, resp. tak do polky vlasov, aby sa nezaťažovali, potom budú hore priplasnuté...a ku korienkom už vôbec
@lawey šak ja viem že mi budu mastnieť preto si ich iba tak že každy druhy deň približne ved teraz su chvala bohu prazdniny ale ako mam isť s takymi vlasmy do školy ?
čo som počula tak Head and Shoulders sú otrasné .. a zmena šampónu, prepláchnuť ich žihľavou alebou aspoň studenou vodou, obmedziž kondicionér.. a neviem .. ale určite to nebude zo dňa na deň
Alebo keď budú fakt mastné aj po dni, umy si len ofinu a vyfúkaj, väčšinou bývajú mastné len tie vrchá vlasy. a šampóny Granier fructis sú fajn na to. Teda aspoň podla mňa. Alebo pohľadaj niečo v lekárni.
ja si ich musím umývať každý deň, proste musím, skúšala som neumývať, ale ráno umyjem a večer vyzerajú, jak keby som ich neumyla a už ani neviem, čo všetko som poskúšala, väčšinou strihať, ale to ľutujem, strašne, lebo mi to nepomohlo, akurát som mala doosť že málo vlasov , takže tiež budem povďačná za nejakú skúsenosť, čo fakt stojí zato
aboslutne nič mi na to nepomohlo fakt a skúšala som asi všetky šampóny z lekárne a hovno .Jediné čo mám pociť že pomohlo aspoň trochu, bola antikoncepcia, to si zdôvodňujem tým že to trochu upraví hormóny (už môžem mať vlasy deň aj pol
a pochybujem že niečo na "neumývaj si vlasy každý deň zvyknú si na to" je pravda, ja som si nikdy vlasy neumývala každý deň, začali sa mastiť keď som mala 13 a neprestali.
keď mám mastné vlasy a nestíham si ich umyť zaručený recept na to je detský púder. Nasyp si ho do rúk a prehrabni si vlasy, budeš prekvapená ako to pomáha
skus žihlavový šampón a takto si umyvaj vlasy : daj si šampon a zmy a potom ešte raz ver mi mne preplachnutie 2x pomohlo ked mas jemnejšie vlasy nepouživaj "ťažke" kondicionéry a skus nejaké prírodné zábaly vlasov alebo niečo také
zmeň šampón + neumývaj každý deň + nepoužívaj veľa produktov do vlasov + suchý šampón pomáha na toto veľmi keď už sú druhý deň neumyté a spľasnué/poprípade začínajú mastnieť - ten v prášku je skôr na to aby nevyzerali tak mastne a ten v spreji im dodá objem..(aspon mne tak účinkuje)
vážne ich neumývaj každý deň, čudovala by si sa, ale existuje štádium, že vlasy dosiahli určitého levelu mastnoty a teda nebude to s nimi stále horšie a horšie, ale veľmi zlé a ďalšie dni potom stále rovnako zlé
ďalej som odpozorovala, že mastenie dosť závisí od toho, ako dlho spíš a či ležíš na vlasoch.. čím kratší spánok a čím menej sa tých vlasov dotýkaš, tým lepšie
a záverečná rada, po umytí ich prepláchni vlažnou/studenou vodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a teraz to môže byť spôsobené aj prechodom teplo/zima a tým, že sú spľasnuté pod čapicou
zmeň šampon a @hoperpohroma kondicionér sa dáva na konce, resp. tak do polky vlasov, aby sa nezaťažovali, potom budú hore priplasnuté...a ku korienkom už vôbec
no ale teraz máš prázdniny tak si ich neumy aj ked ich máš mastné....
ďalej som odpozorovala, že mastenie dosť závisí od toho, ako dlho spíš a či ležíš na vlasoch.. čím kratší spánok a čím menej sa tých vlasov dotýkaš, tým lepšie
a záverečná rada, po umytí ich prepláchni vlažnou/studenou vodou